Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy kövér, csúnya srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kövér, csúnya srácnak kevés esélye van a szép, plázacica lányoknál?

Figyelt kérdés

Kövér vagyok, az arcom nem a legszebb, nagyok a fogaim, kicsi a szerszámom, lenne esélyem igazi szép lányoknál, vagy csak olyan kis ágrólszakadtak találnak meg, mint amilyen én magam is vagyok? Humorom jó, koromhoz képest érett gondolkodásmódom van, próbálok segíteni az embereken.

Segítsetek! Lányok ti összeállnátok ilyen sráccal?

2012. jún. 12. 09:31
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Jó, akkor másként fogalmazok. Nem pont plázacicák kellenek, hanem olyan átlagos csajok, akik belevalók, nem sírnak mindig, talpraesettek és elfogadnak olyannak, amilyen vagyok.
2012. jún. 12. 09:48
 12/26 anonim ***** válasza:

ma 09:48

Én ilyet eddig csak nagy kövér lányokban láttam. De én rosszul vagyok tőlük. Inkább sírjon és legyen gyengéd, leszek én a férfi. :D

2012. jún. 12. 09:53
 13/26 anonim ***** válasza:
Hát akkor lehet olyannal fogsz randizni, aki harsány, és szinte férfiasan merész, és ezért nem találnak párt. (Az ilyenek, akik belül nagyon bizonytalanok.)
2012. jún. 12. 09:56
 14/26 anonim ***** válasza:

#7-es válasz írója vagyok.

Rendben. Mit tudsz felmutatni, amiért egy "jó csaj" Téged választana? Ha semmit, akkor gondban vagy. Ha van ilyen, reklámozd azt! ;)

Ezt úgy is értem, hogy gondolkozz pozitívan. Jó, hogy tisztában vagy a hátrányaiddal, a teljes önismerethez azonban hozzátartozik az is, hogy tisztában vagy az előnyeiddel is. Az álszerénység nem vezet el a sikerhez. Ha nem vagy beképzelt, helyén kezeled a dolgokat, semmi gond nincs azzal, ha vannak értékeid, és ezt tudod magadról, s kihasználod ezeket. Bolond lennél, ha nem tennéd!

2012. jún. 12. 09:58
 15/26 anonim ***** válasza:

Én láttam már nem egy párt ahol nagyon nagy volt a kontraszt, konkrétan a pasi nagyon nagy db volt és nem is túl szép, a csaj meg ultra vékony és szép. Szóval megesik, de számomra mindig érthetetlen és fura [ ez nem túl szép dolog tőlem ]

Én modellalkatú lány vagyok, de nem plázacica..Plázacica alatt én a buta üres fejű libákra gondolok..Szóval egy plázacicánál esélyed sincs. Vékony barátnőd akár lehet.

Én nem járnék nagy db pasival, bár a legtöbb pasim nem volt egy 10/10-es, sőt voltak elég szélsőséges esetek, nekem a felesleg nem jön be.

2012. jún. 12. 10:03
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Először is : mi a búbánatos isten f.... akarsz te plázacicákat? Másodszor megmondom őszintén szerintem nincs.

22F

2012. jún. 12. 10:15
 17/26 anonim ***** válasza:

max akkro van esélyed ha sok pénzed van egyébként szerintem nem sok, de csodák vannak

egy átlagos lánnyal még össze is jöhetsz ha a belső értékeid kompenzálják a külsődet

de először magaddal kéne megbarátkozni és elfogadni magad vagy esetleg tenni valamit, mert gondolom nem a sportolástól vagy kövér, kezdj el mozogni és akkor lefogysz

mert egy izmos testű, de csúnya arcú fiúnak máris sokkal-sokkal több az esélye a lányoknál úgy veszem észre

de az arcon is segíthet kozmetikus, egy jól megválasztott frizura, szemöldök kiszedés vagy hasonlók- persze ezeket szakemberre kell bízni

2012. jún. 12. 10:19
 18/26 anonim ***** válasza:

Ilyen hozzáállással NEM.

DE tegyél érte,ha jó csajt akarsz.

Tedd fel magadnak a kérdést:,,Én mit tehetek azért,hogy ilyen nőm legyen,mit teszek érte?Mit tudok felmutatni neki?"

Segítek:Járjál edzeni sürgősen,csináltasd meg a hajad,járjál barnulni,tudj jól nyalni és dugni,legyenek ambícióid és akár karriered,tudj dumálni.

Kemény,de ha ilyen ncsaj akell azért kőkeményen meg kell dolgozni,nem adják ingyen magukat ezt értsd meg.

2012. jún. 12. 10:33
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Már sokszor elmondtam de még 1x:

1. Fejezd be az önsajnálatot.

2. Gondolkodj reálisan a párkapcsolatokról.

3. Plázacicával járni nem nagy élmény. A legtöbbje fertelem ostoba, már néha égők. (Most tényleg a westendes műlyukakra gondolok)

4. Tegyél valamit a testedért ha nem tetszik. Vinnyogás helyett húzzál edzeni, futni, úszni. Amíg rinyálsz már ledobtál volna 10 kilót. Eleinte mások meg akarnak majd ebben akadályozni, demoralizálni stb, szarjál rájuk egyet. Ne feledd, a főnök te vagy a tested azt teszi amit a főnök mond. Akaraterő kell.

5. Ha a 4. pontot kipipáltad akkor már jó úton vagy, megjön az önbizalmad ahhoz, hogy normális barátnőd legyen, és a fejed lágya is be fog nőni akkorra.

Ha ez nem tetszik, akkor nyugotan sajnáld otthon magad, írogass ilyen helyekre, zabáld halálra magad és hibáztasd a sorsot, Istent vagy a génjeidet vagy amit akarsz. A te életedért akkor is a tiéd a felelősség, jobb ha rájössz.

Ne vedd zokon ha nyers voltam, de feleslegesen nem szépítem a dologkat, és néha arra van szükség, hogy az embernek a képébe vágják hogy mi a baj, mert magától nem jön rá.

2012. jún. 12. 11:12
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Mások is írták, igazuk van, miért nem edzel akkor?? A szép lányok is rengeteg időt ölnek abba, hogy jól nézzenek ki, joggal várják el, hogy a pasijuk se legyen egy elhanyagolt, igénytelen zsírdisznó.
2012. jún. 12. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!