Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na most akkor meg akar d*gni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most akkor meg akar d*gni vagy csúnya vagyok számára?

Figyelt kérdés
Volt egy srác akivel elkezdtünk sms-ezni és burkoltan közölte,h meg szeretne d*gni. Ha a közelébe vagyok állandóan bámul. Erre ma mondja neki egyik ismerősöm,h mit szólnál a szőkéhez, erre,hogy hagyjál már vele csúnya csaj. Miért mondhatta??? Csak a "haverjai" miatt?
2012. máj. 31. 18:59
 1/8 Csegi89 ***** válasza:
73%
Meg akar dugni, de nem verné nagy dobra...
2012. máj. 31. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Ha csak az számít neked, hogy megdugjon, akkor nyugodj meg megakar dugni, csak ahogy az első is mondta, ezzel nem fog dicsekedni! De ha van tartásod, akkor nem hagyod, hogy megdugjon, pláne, ha csak erre kellesz neki és még szépnek se tart :S De ezt te érzed :) ;)
2012. máj. 31. 19:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem csak azt akarom,h megdugjon!!!! Egy átlagos csaj vagyok. És sokak szerint szép is. És mondták is neki,h hülye,h nem kellek neki...
2012. máj. 31. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:

1. Mi nem tudjuk, hogy szép vagy-e (hacsak nem segítesz a tudatlanságon)

2. az ilyen bunkókat hagyd, és ne figyelj rájuk... Miattuk nincs a rendes srácoknak barátnője -.-

2012. máj. 31. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Úúúú de bűzlik ez a kérdés! Örülnél ha megakarna dugni? :D
2012. máj. 31. 22:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg annak örülne, ha felvállalná:DDDD Mert most csak anyuci meg apuci mondja hogy szép(sokak szerint szép xD) és ha a srác legalább a haverjainak azt mondaná hogy jól néz ki, akkor már hárman lennének!

Messze még a párkapcsolat, hát még a dugás.

2012. máj. 31. 23:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem megdug majd és letagadja.
2012. jún. 2. 19:33
 8/8 anonim válasza:

Szerintem is csak meg akar d*gni mert a gyerek szerint jó a seg*ed és luk hiánya van.

16/F

2012. jún. 2. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!