Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba! Hogy tudom elfelejteni?
Az idő
ne nézzz rá adatlapjára se, ne találkozz vele..stb kerüld ezeket a szitukat
Egy cipőben járunk barátom... és tényleg csak az idő tud ezen segíteni. Járj társaságba, beszélgess ismerősökkel, barátaiddal. Beszélgess lányokkal, nem feltétlenül azért hogy most összejöjj velük, hanem csak úgy. Előbb utóbb átlendülsz majd. Amit NE tegyél semmiképp:
- Ne zárkózz magadba, ne zárd ki a külvilágot.
- illetve ahogy ez előttem szóló is mondta, próbáld nem nyomon követni mit csinál. csak magaddal cseszel ki ha mégis, hidd el.
sok sikert!
Őszintén?
Minden trollkodás nélkül vodkával a haverokkal.
Csak óvatosan, persze.
Én pont így szeretnék elfelejteni egy férfit, akibe beleszerettem...pedig nem szabadott volna, neki gyerekei vannak, én pedig kapcsolatban vagyok. nagyon nehéz, tényleg csak az idő oldhatja meg, csak győzzük kivárni! Lehet nem sikerül és elmondom mit érzek, mert nem bírom ki, hogy folyton rá gondolok.
Miért gondolod, hogy nem lenne jövője 100%-ra? Ha nem szeretnéd kiírni szívesen beszélgetek veled priviben, tudván, hogy hasonló helyzetben vagyunk. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!