Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Teljesen magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Teljesen magam alatt vagyok :- (

Figyelt kérdés

Kitört rajtam a szeretethiány és ezt már nem bírom tovább. Nincs, akihez kötődhetnék és közös programokat szervezhetnénk. Egyedül és reménytelennek érzem magam. A csajok többsége meg visszariad a hosszútávú kapcsolattól. Próbáltam a netes társkeresőt is, de aki szimpatikus volt, az nem írt vissza :(

Mit csináljak?

19/f

2012. jún. 11. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Gyúrd ki magad!
2012. jún. 11. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nagyok az igényeid
2012. jún. 11. 19:56
 3/7 A kérdező kommentje:

ne dohányozzon, legyen érdeklődése, ne legyen ostoba se kövér (kis husi belefér...) Bocs, de aki egyáltalán nem tetszik, azzal nem tudom elképzelni az életem...

Ezek túl nagy igények?

2012. jún. 11. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is: ne rinyálj. Ez fontos kritérium. :D

Férfiből vagy, keress egy csajt, beszélgess vele, ha tetszik. Ha nem jön össze, aludj rá egyet.

Amúgy önbizalom. Az számít legfőképp.

2012. jún. 11. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Ismerkedést azt inkább személyesen ajánlom. Persze miután megismerted sokat lehet vele beszélni neten, meg találkozgatni. Saját tapasztalatom nincs a netes kapcsolatokról/ismekedésről, de ismerőseimtől tudom h nem olyan jók ezek.

Először úgyis jól meg kell ismerned, hogy azért szeressétek meg egymást amik vagytok, és úgy ahogy.

A szeretethiányod meg már akkor enyhülni fog amikor még csak beszélgettek =)

19/f

2012. jún. 11. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:

és még valami!

a nyavalygást tényleg kerüld, és legyél határozott (de ne makacs)

2012. jún. 11. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Közös programokhoz nem kell bnő, elég ha van 1 csaj aki eljár veled, aztán még alakulhat is vmi ;)

Nem a végéről kell kezdeni a dolgokat, hanem szép lassan kialalkítani...

Úgyis hamar meg fogja engedni h szeretgesd meg ilyenek, persze ügyesen kell csinálni.. :)

Pl miket írtál a csajoknak akik nem írtak vissza, ott is lehet keresni a problémát? Volt aki visszaírt egyébként de nem jöbb be vagy másnak nem is írtál?

2012. jún. 13. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!