Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Teljesen magam alatt vagyok :- (
Kitört rajtam a szeretethiány és ezt már nem bírom tovább. Nincs, akihez kötődhetnék és közös programokat szervezhetnénk. Egyedül és reménytelennek érzem magam. A csajok többsége meg visszariad a hosszútávú kapcsolattól. Próbáltam a netes társkeresőt is, de aki szimpatikus volt, az nem írt vissza :(
Mit csináljak?
19/f
ne dohányozzon, legyen érdeklődése, ne legyen ostoba se kövér (kis husi belefér...) Bocs, de aki egyáltalán nem tetszik, azzal nem tudom elképzelni az életem...
Ezek túl nagy igények?
Először is: ne rinyálj. Ez fontos kritérium. :D
Férfiből vagy, keress egy csajt, beszélgess vele, ha tetszik. Ha nem jön össze, aludj rá egyet.
Amúgy önbizalom. Az számít legfőképp.
Ismerkedést azt inkább személyesen ajánlom. Persze miután megismerted sokat lehet vele beszélni neten, meg találkozgatni. Saját tapasztalatom nincs a netes kapcsolatokról/ismekedésről, de ismerőseimtől tudom h nem olyan jók ezek.
Először úgyis jól meg kell ismerned, hogy azért szeressétek meg egymást amik vagytok, és úgy ahogy.
A szeretethiányod meg már akkor enyhülni fog amikor még csak beszélgettek =)
19/f
és még valami!
a nyavalygást tényleg kerüld, és legyél határozott (de ne makacs)
Közös programokhoz nem kell bnő, elég ha van 1 csaj aki eljár veled, aztán még alakulhat is vmi ;)
Nem a végéről kell kezdeni a dolgokat, hanem szép lassan kialalkítani...
Úgyis hamar meg fogja engedni h szeretgesd meg ilyenek, persze ügyesen kell csinálni.. :)
Pl miket írtál a csajoknak akik nem írtak vissza, ott is lehet keresni a problémát? Volt aki visszaírt egyébként de nem jöbb be vagy másnak nem is írtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!