Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Baj, ha túlságosan úgy állok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha túlságosan úgy állok hozzá ehhez a szerelem-témához, mint egy fiú? Mármint ki fogom ezt nőni valaha?

Figyelt kérdés
Az az én nagy problémám, h nem veszem komolyan a szerelmet. És mint ahogy a pasik se, én se szeretek úgy nekiindulni egy ismerkedésnek, h "ebből világraszóló szerelem lesz", mint a legtöbb lány (kivételek vannak nyilván). Egyszerűen csak úgy állok hozzá, h lesz ami lesz, de ha én azt látom a pasin, h ő már a közös jövőnket tervezgeti, a mosoly odafagy az arcomra és menekülök - ami szerintem tök rendben is van. Mondok példát: X kb a harmadik randin már azt ecsetelte, h tetszik neki a város, ahol lakom, szeretni fog itt lakni. Amikor naiv fejjel megkérdeztem, h már miért lakna itt, azt felelte, h hát mert én itt lakom és majd összeköltözünk. Y az első (ELSŐ!!!) randin kérdezte tőlem, h tetszik-e nekem az a név, hogy ..., mert ő ilyen nevű gyereket akar magának. Z-vel még nem is jártam, amikor kimondta azt az sz-betűs szót, pedig olyan felszínesen ismert, mint egy haver. Csak én fogok ki ilyeneket? Vagy nem normális, ha ezeket nagyon durvának gondolom? Lennék én úgy velük, h megismerkedünk, jól érezzük magunkat, aztán majd a távoli, távoli jövőben majd talán, esetleg járni fogunk. Miért baj az, ha nem tekintek minden férfira úgy, mint potenciális férj-jelöltre? Mi velem a baj és mit tehetnék az ellen, h kicsit érettebb legyek?! Ja meg a másik: miután ugye lezártam ezeket az ügyeket, hirtelen mind (ha nem is mind, de a nagy többség) megutált. Pedig nem vagyok szemét, csak egyszerűen olyan, mintha azt hinnék, én majd benne leszek ezekben a tervekben, h egy hét ismeretség után összeköltözünk. Mi ez itt, Amerika?! Szóval nagyon szeretnek, aztán nagyon gyűlölnek. Nem lehetne ezt mérsékelni?

2012. jún. 7. 20:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
kapcsolatfüggőknél ismeretlen az a szó hogy mértékkel. Ők képesek 10 perc után megkérni a kezedet, és az első látáskor náluk nem a szerelem alakul ki, hanem az hogy milyen színű és súlyú lesz az esküvői tortátok!
2012. jún. 8. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!