Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam? ) :
a táborunkban az egyik este a barátommal beszéltünk az aznapi napról..mondhatni "kicsit" ideges voltam, mert nem tudtam miért is hívta félre az nap du. az osztálytársunkat, hogy kettecskén beszéljenek... na tehát mikor beszélgettünk és ezt mondta : ugye tudod hogy szívből szeretlek?... nekem a válaszom nem volt.. és rákérdeztem a korábbi incidensre... persze nem úgy volt ahogy gondoltam, és
nem "csalt meg"... és a beszélgetésünk közben éreztem hogy nagyon szeretné az első csókunkat... de úgymond hisztiből elutasítottam... persze már éjjel nagyon bántam... és nem rég azt mondta hogy így nincs értelme...:(( hogyan tudnám visszaszerezni, vagy legalább ... valami olyasmi?...(15L)
A legegyszerűbb módon. Hívd beszélgetni személyesen és mondd el neki, hogy sajnálod a dolgot, és nem akartad, hogy ez legyen. És, hogy ha ő neki még tetszene a dolog, akkor te benne lennél, hogy ti ketten...
És itt állj meg vele és nézz rá kérdőn, de kedvesen!
Az őszinteség és egyenesség (a legjobb időben) a legjobb segítség. :)
19/F
Igen, úgy fogok tenni... Köszönöm a válaszokat!!! :)
Hál Istennek a helyzet tényleg menthető... attól függetlenül hogy a srác tényleg nagyon helyes, attól még emberhez méltóan viselkedik, és nem hinném hogy kitolna a "szerelmével"... (: és a primadonnáskodás kicsit erős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!