Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elrontottam, mi?

Figyelt kérdés
Nemrég a strandon elsétáltam az egyik medence mellett és ráléptem egy darázsra, ami megcsipett. Pont ott volt a medencében egy szuper jó pasi (ott ült a medence szélénél, tökéletes izmos test, helyes arc, stb...), aki "megmentett", gyorsan kimászott és kiszedte a fullánkot, majd felvett és kivitt a szüleimhez. :) meg kérdezgetett, hogy fáj -e, jól vagyok -e, meg minden, szóval egy igazán mondhatni tökéletes fiú volt. És mikor vitt az ölében áhhh.... a többi csaj hogy nézett... és olyan jó volt, hogy nem is bántam hogy megcsipett: ) Csak nagyon hülye voltam, mert mikor letett a takarónkra és mondta hogy mostmár megy, én annyira zavarba voltam, hogy csak annyi jött ki a számom hogy szia.: ( Még egy ilyen alkalom biztos hogy nem lesz. De akkor hogy tudnám leküzdeni ezt a zavart?

2012. máj. 27. 12:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rontottál el semmit,bár lehet kellett volna beszélned vele kicsit többet.De ha annyira akart volna valamit akkor kér vlmi elérhetőséget:/
2012. máj. 27. 12:10
 2/11 anonim ***** válasza:
17%
Ha kiszedte a fullánkot, akkor az bizony csak egy közönséges méh volt.
2012. máj. 27. 12:22
 3/11 anonim ***** válasza:
17%
A darázsnak nincs fullánkja!
2012. máj. 27. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
haha
2012. máj. 27. 12:31
 5/11 anonim ***** válasza:
93%

ma 12:29

de, van fullánkja

csak csípéskor nem szakad bele az áldozatba, mint a méh fullánkja

viszont ha belelépsz, akkor könnyen beléd törhet

szóval a kérdező állítása rendben van

2012. máj. 27. 12:40
 6/11 A kérdező kommentje:
akkor meg méh de nem az a lényeg !
2012. máj. 27. 13:31
 7/11 anonim ***** válasza:
21%

AHA-HA, csak ne olyan gyorsan! Igen is számít hogy most akkor egy méh vagy egy darázs volt!

Kulcsfontosságú az események e-módon való alakulásában. Más felől pedig felmerülhet a kérdés, hogy ha a darázsról hazudtál, egyáltalán mennyi hitelessége van az egésznek..

És így most már végkép nem tudom melyik volt, mert előbb darazsat mondasz azt most meg méh... dee jó.

2012. máj. 27. 18:50
 8/11 anonim ***** válasza:

a kommentelőknek: úristen tényleg kiragadjátok ám a lényeget az egészből. teljesen mindegy hogy mi csípte meg, egy állat, aminek fullánkja van. tök mindegy mi volt az, nem ezt kérdezte a kérdező.

a kérdezőnek: igaza van az első kommentelőnek, el kellett volna kérnie a telefonszámod... nem lehet hogy még összefuttok ugyanott, a strandon? akkor beszélgethetnél vele, vagy megköszönheted, hogy "megmentett", vagy mosolyoghatsz rá. :) de nem rontottad el, csak megköszönhetted volna (vagy lehet megköszönted csak azt nem írtad le). minél többször történik veled ilyesmi, annál kevésbé leszel zavarban. vagy szerezz fiúbarátokat, hogy szokd a fiúk társaságát!

2012. máj. 28. 10:25
 9/11 anonim ***** válasza:
nem csak az úszómester volt? és csak a munkáját végezete?XD függetlenül attól, hogy téged nem a medencéből kellett kimenteni.... :/
2012. máj. 28. 22:10
 10/11 A kérdező kommentje:

ma 10:25

Hát épp ez az, hogy annyira zavarba voltam hogy még azt se mondtam hogy köszi.

2012. máj. 28. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!