Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kikeztem az Ex csajom barátnöj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kukac100 kérdése:

Kikeztem az Ex csajom barátnöjével, segitség!? Lent bövebben!

Figyelt kérdés

A csajommal 2 hete szakitottunk,a sok vita és a hüje viselkedése miatt,és a napokban az ugymond ,,legjobb barátnöjével,, nagyon öszemelegedtünk.

Igaz nemvolt túl nagy történés,sima csokolózás. Elitélhetnek a dolog miatt igaz,de semmiféle,gonozság,vagy rosz szándék nincs a hátérben.

csak simán tetszik,és megértö a csaj,és jolérzem magam vele.

De a mai nap fojamán az ex csajom erre rájött és kiakadt,és a barátnöje emiatt hagyni akarja az egész dolgotami kösztünk volt.

és hát evvel az egészel nem is lenne baj ha én nem kezdtem volna szerelmes lenni belé.

Szerintetek gáz ez az egész? mit tenétek a hejemben?

2012. máj. 30. 23:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Borzalmas a helyesírásod!

Egyébként szerintem is hagyd a barátnőjét, ne kezdj ki vele. Még most felejtsd el, jön más.

2012. máj. 30. 23:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Az analfabetizmusod a gáz, de az nagyon.
2012. máj. 30. 23:56
 3/8 anonim ***** válasza:

gyakorolnám a helyesírást.

egyébként meg remélem két szék közül a pad alá esel.

2012. máj. 30. 23:57
 4/8 A kérdező kommentje:

ne a helyes irásom nézd hanem,h tudnál-e segiteni ha nem akkor huzz el!

Kösz!

2012. máj. 31. 00:05
 5/8 anonim ***** válasza:
korotok?
2012. máj. 31. 00:22
 6/8 A kérdező kommentje:

exem 17

barátnöje 17

én 19

2012. máj. 31. 00:27
 7/8 anonim ***** válasza:

az exed azért dühös mert valószínűleg még tetszel neki. sőt.

Ha KOMOLYAN fontos neked akármelyik csaj, akkor legyél azzal. Ha nem akkor hagyd őket békén. Szerintem ne találkozz velük (vond ki magad egy időre a közös baráti körből)

Az idő legtöbbször gyógyír mindenre.

Ha nem vagy szerelmes a barátnőbe akkor ne csábítsd, mert az bunkóság a részedről, ráadásul a barátságuk is rámegy.

2012. jún. 1. 18:44
 8/8 anonim válasza:
Ilyen helyesírással max kukás lehetsz X'D
2012. jún. 3. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!