Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tetszik egy 13 éves lány, Hogy kérdezem meg hogy lesz-e a barátnőn? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Barátok vagyunk és én már ezt unom tovább szeretnék lépni! Hogyan kérdezzem meg, hogy lesz-e a barátnőm? Vasárnaponként átszokót jönni és egy játékkal játszunk folyamatosan! Egy osztályba járunk és kísértem haza meg négyszemközt beszélgetünk! Mit tegyek? 13/f2012. máj. 30. 20:22
1/10 anonim válasza:
Milyen játékkal? Ez fontos információ, enélkül nem tudok biztosat mondani.
2/10 anonim válasza:
Zalánkám, előbb tanulj meg helyesen írni, ráérsz még csajozni!
3/10 anonim válasza:
mond el neki mit szeretnél ennyi :)
4/10 anonim válasza:
hallod?
vegyél neki egy epres Milka csokit.
Az bejön a csajoknak.
5/10 anonim válasza:
Lehet, hogy ha helyesen megtanulnál íni, azt értékelné!
6/10 A kérdező kommentje:
Játék neve: kézilabda!
2012. máj. 30. 20:25
7/10 fünof válasza:
Nézd meg a testbeszédét. ha tetszel neki biztos észreveszed.
nézz utána googleba hogy milyen formái vannak. ha ugy néz ki hogy bejössz neki akkor nincs akadály.
8/10 mogul válasza:
mond meg neki kerek perec..nem kell köríteni ne legyél stressze
13L ;)
9/10 anonim válasza:
Atyaég, az én húgom is majdnem ennyi, de nem tudom mit tennék, ha már itt járna :D
22L
10/10 anonim válasza:
hahaha de édes vagy! várj még azért 1-2 évet..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!