Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogytak a lányok. Egyszerűen nekem már nem juthat lány?
Nézzük a statisztikát...az sem hazudik.
a huszonéves korosztályban 4% differncia van a nemek aránya közt a férfiak javára.
elsőre kevésnek tűnhet, de egymillió ember esetén az 40000 férfi!!!
kezdem azthinni, tényleg van ebben valami...:/
nem siránkozok, eljárok szórakozni, sok ismerősöm van, sokan szeretnek. de pusztán számadatok. és amilyen szerencsém van az életben, tuti a rövidebbet huzom.
nemrégen szakítottam, ez is közrejátszik benne, de el vagyok keseredve, hogy sosem lesz már egyetlen lány sem aki szeret...:/ de akár nemhogy aki szeret, de semmilyen sem...:/
Nem hittem neked, ezért beleástam magam a népesedési mutatókba és igazad van! (Mindig csak azt hallani, hogy nőtöbblet van a fejlett országokban, de arról nem szól a fáma, hogy a nyugger nénik élnek tovább, emiatt van a többlet.)
Viszont találtam megoldást az egyik tanulmányban: a háborúk alatt/után mindig nőtöbblet lesz a huszonéves korosztályban. Szóval, még se lesz olyan sz@r dolog a III. vh. Ha túléljük, akkor igaz lesz a mondás, hogy "minden rosszban van valami jó" :D
Nem hinném, hogy elfogytunk, hiszen én is egyedül vagyok még:))
nyugi,hidd el mindenki megtalálja az igazit....és ha már a számoknál tartunk, a huszonévesek között biztosan vannak akik a 30 vagy 10 éves korosztályt preferállják:D ezek legalább 2% akkor nem vettük bele a bzikat:D
persze ez fordítva is lehetne, de kevesebb nő vonzódik a fiatalabb férfiakhoz:)
szóval nyugi:) a természet tudja a dolgát a nemek arányában, és nem azoknak nincs kapcsolata akik jól néznek ki, hanem akik nagyon huhh....
most írtad,hogy nem rég lett vége egy kapcsolatodnak:) akkor meg nincs vész,nyugi:))
csak pozitívan;))
köszi, aranyos vagy :)
vágyom arra, hogy szeressenek, és hogy szerethessek.
...hogy valamivel kipótoljam azt az űrt ami utána maradt..:/ :'(
"még fáj ,de egyszer szép emlék lesz tán...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!