Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elfogytak a lányok. Egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogytak a lányok. Egyszerűen nekem már nem juthat lány?

Figyelt kérdés

Nézzük a statisztikát...az sem hazudik.

a huszonéves korosztályban 4% differncia van a nemek aránya közt a férfiak javára.

elsőre kevésnek tűnhet, de egymillió ember esetén az 40000 férfi!!!

kezdem azthinni, tényleg van ebben valami...:/

nem siránkozok, eljárok szórakozni, sok ismerősöm van, sokan szeretnek. de pusztán számadatok. és amilyen szerencsém van az életben, tuti a rövidebbet huzom.

nemrégen szakítottam, ez is közrejátszik benne, de el vagyok keseredve, hogy sosem lesz már egyetlen lány sem aki szeret...:/ de akár nemhogy aki szeret, de semmilyen sem...:/

2012. máj. 30. 21:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szerintem jön egy normálsiabb rétege a lányoknak nyugi
2012. máj. 30. 22:06
 12/16 anonim ***** válasza:
6/7nek szól
2012. máj. 30. 22:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem hittem neked, ezért beleástam magam a népesedési mutatókba és igazad van! (Mindig csak azt hallani, hogy nőtöbblet van a fejlett országokban, de arról nem szól a fáma, hogy a nyugger nénik élnek tovább, emiatt van a többlet.)

Viszont találtam megoldást az egyik tanulmányban: a háborúk alatt/után mindig nőtöbblet lesz a huszonéves korosztályban. Szóval, még se lesz olyan sz@r dolog a III. vh. Ha túléljük, akkor igaz lesz a mondás, hogy "minden rosszban van valami jó" :D

2012. máj. 30. 23:19
 14/16 KurosakiZ válasza:
hülyeség, most kicsit lehet borúsan látod a dolgokat, de hidd el vagyunk még bőven akik értelmesek is és szabadok ( no nem sok, de van :D) és te is megfogod találni a párodat :)
2012. máj. 30. 23:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy elfogytunk, hiszen én is egyedül vagyok még:))

nyugi,hidd el mindenki megtalálja az igazit....és ha már a számoknál tartunk, a huszonévesek között biztosan vannak akik a 30 vagy 10 éves korosztályt preferállják:D ezek legalább 2% akkor nem vettük bele a bzikat:D

persze ez fordítva is lehetne, de kevesebb nő vonzódik a fiatalabb férfiakhoz:)

szóval nyugi:) a természet tudja a dolgát a nemek arányában, és nem azoknak nincs kapcsolata akik jól néznek ki, hanem akik nagyon huhh....

most írtad,hogy nem rég lett vége egy kapcsolatodnak:) akkor meg nincs vész,nyugi:))

csak pozitívan;))

2012. máj. 31. 00:56
 16/16 A kérdező kommentje:

köszi, aranyos vagy :)

vágyom arra, hogy szeressenek, és hogy szerethessek.

...hogy valamivel kipótoljam azt az űrt ami utána maradt..:/ :'(

"még fáj ,de egyszer szép emlék lesz tán...."

2012. máj. 31. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!