Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogytak a lányok. Egyszerűen nekem már nem juthat lány?
Nézzük a statisztikát...az sem hazudik.
a huszonéves korosztályban 4% differncia van a nemek aránya közt a férfiak javára.
elsőre kevésnek tűnhet, de egymillió ember esetén az 40000 férfi!!!
kezdem azthinni, tényleg van ebben valami...:/
nem siránkozok, eljárok szórakozni, sok ismerősöm van, sokan szeretnek. de pusztán számadatok. és amilyen szerencsém van az életben, tuti a rövidebbet huzom.
nemrégen szakítottam, ez is közrejátszik benne, de el vagyok keseredve, hogy sosem lesz már egyetlen lány sem aki szeret...:/ de akár nemhogy aki szeret, de semmilyen sem...:/
Jaj, most én is kezdjek el sírni, mert még egy barátnőm sem volt képzeld?!
Lesz@rom, a mai lányok közt amúgy is kevés az értékes, nem nagy veszteség. :D
Ne bánkódj igyál egy pár doboz sört és mindjárt szebb lesz az életed! A hülye statisztikát meg felejtsd el, amúgy sem bírtam sosem az ilyen f@szságokat!
fogjátok fel nem minden a külső
Kitartás tesó !!
egy hasonló helyzetben lévő srác.
6/7-es válaszadó
te vagy az robi :D?
a kinézettel nincs bajom...de százszor inkább az önbizalmammal, és az önbecsülésemmel..:/
és a csajok ezt megérzik..:/ sajnos.
ma 21:59
Nem, én Imi vagyok. :D
Ja és nekem sincs önbizalmam meg önbecsülésem sok, de már az sem izgat, majd lesz jobb az élet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!