Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy érzitek magatokat szakítás után?
Hogy éreztek, ha ti szakítottatok a lánnyal ?
Hogy amikor veletek szakítotak? Nagyon magatok alatt vagytok olyankor...ingerlékenyebbek vagytok? Esetleg szoktatok sírni vagy dühöngeni...stb.?
12:17-Sajnálom...de azért nehogy átess a ló másik oldalára és úgy bánj a lányokkal, ahogyan veled bántak! Ne áll bosszút rajtuk a miatt a hülye csaj miatt :/
12:26- köztetek mi történt...miért lett vége? Nem rosszból...de lehet hogy akivel annó TE szakítottál ugyanolyan rosszul érezte magát, mint te most.....sajnálom :(
Sosem szakítottam magamtól.
Most megint abban a cipőben járok hogy "kiélvezhetem" az egyedüllétet.
Egyszóval szarul. Otthon bambulok, kaját ritkán veszek magamhoz, legtöbbször hideget csak, főzni nincs erőm. Munka után hazamegyek és nincs kivel kimozduljak hogy társaságban legyek. Marad az internet, msn, meg a gyakori. Még a munkahelyen a munka le is köt, de délutánra elmegy a kedv. Ledönt a magány a lábamról, hogy tudom üres lakásba megyek haza. Éjszaka jönnek a rémálmok is. Sírni és dühöngeni felesleges.
27 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!