Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, benneteket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, benneteket mennyire befolyásol az, egy párkapcsolatban hogy egy fiú gazdag avagy szegény-e?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy 27 éves fiú. Albérletben él, nincs kocsija, nincs tele a pénztárcája 20-ezresekkel, (nem az Ő hibája által!!) viszont tanult, jóképű, ápolt, tisztelettudó, őszinte és rendes dolgozó állampolgár. ŐSZINTE válaszokat várok! Zavarna az anyagi háttere? Mérvadó lenne a kapcsolat kialakulását illetően?

2012. máj. 30. 09:21
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszotokat és akkor eredményt hirdetnék!

Megoszlottak a válaszok és voltak érdekes dolgok is.

Sajnos lányok kimondva kimondatlanul de valamelyest fontos nektek az anyagi helyzete a párotoknak! Bár volt egy nagyon érdekes válaszadó,akinek nagyon tetszett a válasza.

Ő azt mondta nem zavarja ha valaki szegény de az viszont zavarná ha látná,hogy tehetetlen és nem harcol.Ez a válasz azt hiszem,persze ha komolyan írta a legnagyszerűbb válasz volt.És erőt ad!Mert hiába van sok pénze egy srácnak ha paraszt,és egy idő után már csak ágybetétnek használ...

Köszönöm mindenkinek a választ!

2012. máj. 30. 20:31
 22/28 anonim válasza:
26%
Akiknek számít azokat úgy nevezik hogy : ***************************************************************************************************************************************Szőke ku***k
2012. máj. 31. 17:44
 23/28 anonim válasza:

Engem nem zavarna nem azon mulik szerintem egy kapcsolat

..

.

.

.

.

csak legyen valakim

2012. jún. 2. 18:21
 24/28 anonim ***** válasza:
ku..ra Fontos MINDEN CSAJNAK EGYTŐL EGYIG kivéve azoknak akik szegények!!!!!!!!!!!!!!
2012. jún. 2. 18:59
 25/28 anonim ***** válasza:
Engen nem érdekel az anyagi háttér, nem a pénztárcájával akarok járni. Én sem vagyok gazdag, sőt, ilyen vagyok lányban, amit te leírtál fiúban. Szerintem nincs ezzel semmi gond. Nem a pénz a legfőbb érték az életben. Viszont 2 éve járok egy tehetős sráccal, és most azt mondom, könnyebb lenne azzal, akit te a kérdésedben leírtál. Egy gazdagabb pasinak(ő sem millimos) nehéz megmagyarázni, hogy milyen az, hogy valamire NINCS. Szóval lehet, hogy legközelebb előbb válaszanék egy átlagos srácot. Mert amit te leírtál, az nem feltétlenül szegény, én a mai világban inkább mondanám átlagosnak.
2012. jún. 27. 10:15
 26/28 A kérdező kommentje:
Hát azért gondolom nem rossz neked sem egy tehetősebb pasival...gondolom nem véletlenül választottad őt :D :D
2012. jún. 27. 15:49
 27/28 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Mikor megismertem, nem tudtam mennyi pénze van, vagyis nem neki, hanem a szüleinek. Ő ezt nem veri nagy dobra, hála isten. De ezalatt nem azt értem, hogy milliomosok lennének és 3 BMW állna a garázsban :D
2012. jún. 27. 18:07
 28/28 A kérdező kommentje:
Egy szót sem hiszek el abból hogy nem fontos neked az anyagi...De nem is érdekel!
2012. jún. 27. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!