Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kellene szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene szerelmet vallani egy ilyen lánynak?

Figyelt kérdés
Féléve ismerjük egymást(osztálytársak vagyunk).Most már én vagyok az osztályban a legjobb barátja(ezt egy barátnője mondta el nekem).A lány visszahúzódó (nem az a ribanc féle),barátja sosem volt.Sokszor mentünk már ide-oda,este skypen is szoktunk hétköznap 00:30-ig beszélgetni.És mondta hogy tök jó hogy van egy fiú barátja akivel komolyabban is tud beszélgetni(mert tényleg szoktunk az "álmainkról beszélgetni":)) Nem nagyon szokott programokat kitalálni,egyszer volt amikor ő mondta hogy menjünk el moziba.Viszont ha én hívom valahova akkor mindig boldogan jön...Érdekes hogy már ősszel amikor nem voltunk annyira jóban mint most, már akkor furcsán szoktunk egymásra nézni... nem tudom miért, de nem olyan mintha csak sima ismerős szemébe néznék meg ő sem, olyan hogy ránézek ő is de csak úgy véletlenül(nem az hogy beszélgetünk egymással) és gyorsan más merre nézünk, nem is az hogy véletlen vagy nem tudom...de látni lehet ahogyan egymás szemébe fókuszálunk. És a barátnője is mondta hogy boldogan fogadná ha elmondanám a lánynak... Megkérdeztem hogy miből gondolja, azt mondta hogy érzi mert mikor rólam beszélgetnek akkor mindig ilyen mosolygós/boldog stb... De én mondtam neki hogy ő mindenkivel ilyen, mert tényleg mindenkivel nagyon kedves és örül ha sok jó barátja van.Azt mondta hogy 90% esély van arra hogy együtt lehetünk, 10% nem, ez pedig azért hogy még sosem volt a barátja és lehet hogy fél.Na és most jön az én problémám: 90% is kevés nekem mert tényleg nagyon nagyon jóban vagyok és félek hogy neki én egy nagyon jó barátja vagyok (bár érzem hogy mintha ő is többet érezne de mind1) , akkor is félek, mert ha nemet mondani akkor elrontom a barátságot, még ha ő azt mondja nem akkor is már más lesz,/kínos lesz a szemébe nézni.Ja és online chaten (pl: facebook chat) sose ír rám, eddig mindig én írtam rá.

2012. máj. 28. 13:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm :)) de nagyon remélem hogy a miénk 3 hónapnál tovább tart...
2012. máj. 28. 17:48
 12/13 anonim válasza:
szerintem amint tudod mondd el neki,mert lehet,h ő is érez valamit,de ha ő nem látja rajtad,h úgy szereted,akkor egy idő múlva lemond rólad,és lehet h későn fogod a tudatára hozni..velem már volt ilyen..úgyhogy minnél gyorsabban csak tudod mond el neki szerintem(: ha meg nem fogadja el,és ez tönkreteszi a barátságotokat,akkor soha nem voltatok igazi barátok:// úgyhogy hajrá,és majd pls írd meg mik történtek mert kíváncsi vagyok :D
2012. máj. 28. 19:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Tudom el akarom mondani neki, csak még azt nem hogy mikor és hogyan... Kettőnk közül inkább én vagyok az aki mindig valahova elhívja, témát nyit stb... nehogy már neki legyen panasza :) majd hétvégén elmondom és akkor írok de addig is TANÁCSOT KÉRNÉK HOGY HOGYAN MONDJAM EL NEKI! köszönöm mindnekinek aki eddig írt! :)
2012. máj. 28. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!