Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Én ezt nem bírom.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Én ezt nem bírom.

Figyelt kérdés
A helyzet: Van 1 lány akit nagyon szeretek, már majdnem 1 éve, barátja van, és mindennap egy kínszenvedés volt nekem őket együtt látni. Elhatároztam, elmondom mit érzek. Azért tettem, mert ő is elkezdett közeledni hozzám. Elmondtam, teljesen örült, elpirosodott és aztmondta még átgondolja a dolgokat és dönteni fog. Tele voltam reménnyel, hogy igen most sikerülhet. Tegnap aztmondta marad a barátjával. egész éjszaka 3 órát aludtam, és nembírom elviselni, sírok csak egésznap. én ezen úgy érzem nemtudom magam túltenni. mitcsináljak?Felejteni nem tudnám, még ezek után se, hogy el hitette velem, hogy szeret és becsapott. bármit csinál, ugyanúgy szeretem.. 15/F

2012. máj. 26. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen mindenkivel volt. Idővel elmúlik. Nem tudsz neki mit csinálni. Próbáld elterelni a gondolataidat mikor eszedbe jut és nem foglalkozz vele. Ez türelem játék. 23/F
2012. máj. 26. 09:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
kedves kerdezo. egyutterzek veled de tudod valamikor valaki ugyis osszetori a vagyaid. te nagyon erosen tudsz erezni, szeretni es ez egy erosseged, erteked. de sajnos ugy latszik ez nem lehet a tied. talan par ev mulva! sohasem tudhatod mit hoz a jovo. en a helyedben elengednem a lanyt es probalnek massal, masokkal foglalkozni. sot baratkozhatsz is vele de csak ha nem jaratod le magad kozben. sok szerencset az eletben (28, F)
2012. máj. 26. 09:11
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindkettőtöknek! félek h ha 1 éve nemtudtam felejteni, ezután se fog menni.. de most már megpróbálok, annyit szenvedtem miatta..
2012. máj. 26. 09:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is így jártam. Egy lánnyal már régóta ismertük egymást, szinte mindent megbeszéltünk, többek voltunk, mint barátok. Egyszer csak megkérdeztem tőle, hogy szeret-e, azt mondta, hogy én vagyok neki az Igazi. Később kiderült amikor már nem bírta tovább a lelkiismerete miatt, hogy van neki egy pasija, akivel már 1 éve együtt van, de sose beszélt róla. Úgy tett, mintha csak mi lennénk. Kiborultam, üresnek éreztem magam, mint a hideg Marsbéli táj. Nem ettem, nem ittam csak feküdtem az ágyon és vártam valami jelre, hogy keresni fog (még egy békát is kinyírtam mérgemben XD ). Csak mérhetetlen bánatot éreztem, de rájöttem valamire. Ő csapott be engem, ő hitette el, hogy szeret és én valóban szerettem/szeretem. De azóta eltelt 7 hónap és tudom hogy ebből nem lesz már semmi. A gyengék fegyvere, hogy legyünk akkor barátok. Ezt mondta nekünk, hogy akkor maradjon minden úgy ahogy volt. Azóta olyan, mintha kihalt volna belőlem valami és ez Ő volt. Mára már a hiánya mellett csak hányingert érzek és olykor mérhetetlen undort. Ha szerencséd van túlteszed magad rajta. Hidd el, csak az első szerelmi bánat töri szét a szíved, a másodikat már meg se érzed, vigasztaljon ez.

Idővel ez átalakul majd valami mássá, ha szerencséd van keresni fog, ha meg nem, akkor meg vedd úgy, hogy sose szeretett, így csak az idődet pazarolod rá.

2012. máj. 26. 09:37
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, mindenki válasza hasznos volt. Az a baj, hogy úgy érzem, hogy ő életem szerelme, és mást nemtudok szeretni.. :/
2012. máj. 26. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!