Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én abba a pasiba szeretek bele aki minél többet tesz értem. Nem a személyiségébe, hanem az a jóba amit értem tesz. Miért?
Ha azt mondjátok ez a jó akkor nem értetek meg.
Ha felbukkanna egy másik pasi aki többet tudna adna mondjuk egy kocsit, azonnal átpártolnék hozzá és a mostani fiú iránt elmúlna a "szerelmem". Tudom,hogy ez nem jó,de nem tudok megváltozni. Talán nem is akarok, mert úgy gondolom így járok a legjobban.
Én úgy mondanám, hogy megvásárolható vagy. És önző is. Ez utóbbi okozza az előbbit:) Azt hogy önző mitől vagy, nem tudom. Lehet, hogy elkapattak a szüleid.
Nem szeretsz bele senkibe, csak azé vagy aki a legtöbbet fizeti érted.
Örülök,hogy átlátjátok,de engem okok érdekelnek,hogy miért válik ilyenné valaki (nem adtak nekem a szüleim se túl sokat, se túl keveset)
Egyébként voltak fiúk akik udvaroltak nekem,de nem tudtak volna sokat adni ezért nem számítottak. Őket kísérletezésre használtam, elmondtam nekik az igazat. Hogy a jótetteiket és az ajándékaikat szeretem csak a fiúknak. Érdekes módon egytől egyig azt mondták erre,hogy ők meg tudnának változtatni,hogy beléjük szeressek :) A legtöbb pasi (17-22 közöttiek voltak) olyan naiv és annyira bíznak magukban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!