Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha tetszik egy lány?

Figyelt kérdés
A suliba jár egy lány nagyon kedves .Már egyszer megmondtam neki hogy szeretem és nem nagyon fogadta olyan fényesen.1 éve hogy elmondtam neki.a Tanár mellé ültetett. Az első pár napban semmi. Deh utána már órán elkezdte a lábával simogatni az én lábamat. Én mondtam nincs mit veszteni és én is visszasimogattam neki. Most akkor mi lesz összejövünk vagy nem?

2012. máj. 17. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
da, a végén még lehet órán meg is ujjazod :D
2012. máj. 17. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:
hát, lehet, hogy azóta megkedvelt... vagy viszketett a lába. de ha folyamatosan csinálja és nem zavarja, ha te is csinálod neki, valószínűleg az első :D és ezt az "összejövünk-e"-t tőle kéne megkérdezned. mondd el neki, hogy nem érted, hogy ő már egyszer visszautasított, most meg mégis ezt csináljátok, és ez azt jelenti-e, hogy szeretne veled járni?
2012. máj. 17. 18:24
 3/3 cseszkirapper válasza:

Szerintem mond meg neki pl Sulibulin vagy valahol ahol csak ketten vagytok és ha nem akkor ennyi. Van még ezer hal a tengerben, ha érted mire célzok. Csak ennyi.

Jah és aztán jól dönts tesó/bátyó :D

2012. máj. 19. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!