Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon tetszik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akit mostanában kezdtem elég jól megismerni. Nagyon megtetszett, de anyam mindig azt mondja, hogy szép, de nagyon huligán, és hogy csak panasz van rá az iskolában(anyám ott tanít, ahova ő jár suliba). A másik, hogy még nem volt barátnőm, de már akarnék egyet, csak anyám mindig azt mondja, hogy fiatal vagyok még... Mit csináljak? 13/F
2012. máj. 15. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg anyádat.
2012. máj. 15. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:

hát ami azt illeti tényleg ráérsz....de nehezen hiszem hogy egy 13 év körüli lány akkora huligán lenne ebben a korba a lányok inkább r*banc korszakukat élik...amit vagy kinőnek (anélkül hoy komolyabb szexuálís kapcsolatba kerülnének és csak az öltözködésben beszéldbe netes írásban jelenik meg) vagy bődületes nagy k*rva lesz belőlük...

Dösd el akarod-e a lányt de sztem beszélgess vele az még nem kerül semmibe...

2012. máj. 15. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:

küld el anyádat a francba!

ha teszik akkor ismerkedj vele nyugodtan, aztán majd megtudod milyen a személyisége

2012. máj. 15. 22:09
 4/5 anonim ***** válasza:
13 évesen ráérsz. Anyukád csak jót akar neked, valószínűleg jobban látja a kislányt mint Te. Ennek ellenére, ha szeretnél vele 'járni', akkor beszélgess vele, aztán majd alakul, vagy sem.
2012. máj. 15. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Állj A Sarkadra...ÉS Mond el NEKI...De csak ha komolyan gondolod és érzed hogy van nálla esélyed

14/F

2012. máj. 15. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!