Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit tegyek? (többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minimókuus kérdése:

Nem tudom mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
2 hete van egy barátom, akivel régóta szeretjük egymást, egyidős velem. Mielőtt jártunk, a legjobb barátnőmnek is ő tetszett, de aztán azt mondta hogy neki már nem is tetszik, meg hogy amúgy is hozzám illik. Egyik nap azt mondta hogy megint tetszik neki a pasim, és én nekem meg tökre lelkiismeretfurdalásom volt meg minden... ez az egyik fele. A másik fele, hogy van egy srác, aki szerelmes belém, és nekem is nagyon régóta tetszik, az egyik barátnőm tavaly járt vele, de rossz néven venné, ha én is járnék vele. Ő másfél évvel fiatalabb nálam, de engem nem zavar a kor. A legnagyobb probléma az, hogy mindkét fiút szeretem, az egyikkel járok is, a másik meg járni akar velem és teljes káosz van. Mit tennétek ilyen helyzetben? :( :/ mert így nem vagyok boldog....

2012. máj. 16. 22:12
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és 14L
2012. máj. 16. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát...Szerintem 14évesen nem lesz igen komoly kapcsolatod,vagy legalábbis kicsi rá az esély.

De,ha most ilyen helyzet lenne,hogy nem járhatnék a haverjaimnak az exeivel akkor sose lenne csajom.

Szóval szerintem válaszd azt amelyikkel jobban érzed magad.

Ha szerelmes vagy nem törődsz másokkal.

Sok sikert kívánok!;)

2012. máj. 16. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:

a mostanit passzold le bnődnek, és kezdj a másik bnőd exével! :D jesszus, visszaolvasva borzalmasan hangzik :)

Tedd amit jónak érzel!!!

2012. máj. 16. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne aggódj majd kinövöd ezeket a világ rengető problémákat

Először is egyszerre két embert szerelemmel szeretni nem lehet. A te korodban amúgy se annyira jellemző a szerelem, max azt hiszed, de erre is majd rájössz. Előre én se hittem el semmit

2012. máj. 16. 23:41
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én elhiszem hogy ez nem szerelem de azért szerintem ebben a korban mindenki annak érzi. :) arra jutottam, hogy elmesélem a sztorit a barátomnak, és ha szakít velem akkor járok a másikkal, ha nem akkor meg elfelejtem a másik pasis ügyet..
2012. máj. 17. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy még túl fiatal a f@szhoz???
2012. máj. 17. 22:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!