Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem szereted összejössz vel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szereted összejössz vel?

Figyelt kérdés
Csak azzal kezdesz randizni, és járni, akit szeretsz, vagy olyannal is, akit nem szeretsz? Légyszi kort és nemet írjatok!!!

2012. máj. 15. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Én 19 éves koromig azt hittem, hogy egy párkapcsolatban magától értetődik a kölcsönös szerelem. Amiben nincs, azt máig barátságnak hívom. 25/N
2012. máj. 15. 14:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem,akit nem szeretek azzal nem jövök össze,még csak nem is kavarok.

17/L

2012. máj. 15. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt nem szereted,akit nem ismersz.Így aztán hogy ismernél valakit ,ha nem haverod,és nem ismerkedsz vele?Azzal kell járni,aki szimpatikus,aztán bele is tudsz szeretni.
2012. máj. 15. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azzal kezdek randizni, aki tetszik.

36/F

2012. máj. 15. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azzal randizok, aki tetszik és majd a randin meglátjuk, hogy meg van e az a bizonyos "valami" aminek meg kell lennie ahhoz, hogy esetleg majd beleszerethessek..
2012. máj. 15. 15:34
 6/6 anonim ***** válasza:

előttem szóló 2 illetőhöz csatlakozom

f18

2012. máj. 15. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!