Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szereted a párod de Ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szereted a párod de Ő sportfogadás függő és nem akarod elhagyni miatta, hogyan segítenél rajta?

Figyelt kérdés
Már van gyerek, lakáshitel és persze ebből az okból adódóan más hitel is amiről eleinte nem tudtam és most én fizetem mert az ő fizuja a lakáshitel. Egy ideje nem csinált semmit úgy tűnt, hogy felfogta mit veszíthet de most 3 hónap után újra elakarja kezdeni.(az nem számít honnan tudom)
2012. ápr. 2. 13:10
 1/8 A kérdező kommentje:
senki nem válaszol? pedig fontos lenne a véleményetek!!!
2012. ápr. 2. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Az akinek a gyerek,hitel,család nem vissza tartó erő,azzal nem fogsz tudni mit kezdeni.Vannak leszoktató klinikák ilyen emberek részére is,de az baromi drága.Ha velem ezt csinálná valaki,és nem lenne tekintettel semmire,otthagynám.A barátom már tett hasonlót értem,mert nagy volt benne az akarat.A párodról ez nem mondható el.
2012. ápr. 2. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez nehéz helyzet. Nekem az egyik legjobb barátom sportfogadásfüggő. Igazából ha az ember életéből egy ilyen faktort elvonsz, azt helyettesíteni kell valamivel. Ha az anyagi lehetőségeitek korlátozottabbak, akkor ne szoktasd le feltétlenül a játékról, hanem mondd neki, hogy kevesebb téttel játsszon. Heti 5-600 forint nem sok erre. Mással nem nagyon lehet ezen segíteni. Ennek a hátulütőit vagy ő maga látja be, vagy pedig életmódbéli váltás szükséges, ami ugyancsak nehezen kivitelezhető.
2012. ápr. 2. 13:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos az a baj, hogy itt már 7 számjegyű bajok történtek. És hiába próbálom felügyelni nem tudok mindig a fenekében lenni. Szeretem és akarok vele lenni segíteni neki de nem hagyja. És titkolózik folyamatosan.
2012. ápr. 2. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
beteges ez a fogadás, sajnos magamon tapasztalom, bár én kis pénzekkel játszok...
2012. ápr. 2. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:
ha minuszban 7 jegyű akkor ismerd be hogy rossz lóra fogadtál. Szenvedélybetegségből kigyógyulni ölég hosszú folyamat, s csak úgy sikerülhet, ha ő akarja. Ha élni szeretnél keress mást.
2012. ápr. 2. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:
illetve az is lehet, hogy tényleg ezzel próbál meg valamit összekaparni. (előző voltam) nem biztos, hogy szenvedélybeteg
2012. ápr. 2. 14:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :(
2012. ápr. 2. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!