Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltak? Szereted és megbocsájtottál neki? Vki van ugyanebben a cipőben? Ha igen mit éreztek most?
Túl fiatalok voltunk, amikor megismerkedtünk (17, 20), sokat jártunk bulizni, fesztiválokra és én is meg ő is azért flörtölgettünk másokkal. Először én csaltam meg, de azt a mai napig nem tudta, aztán ő, de kiderült, viszont akkor már közös lakást vettünk, együtt éltünk. Óriási botrány, de végül be kellett látnom, hogy én sem voltam különb nála. Nekünk volt 3 év mosolyszünet, de a kapcsolatot tartottuk, mindenki járta a saját útját, ismerkedtünk ezerrel, de aztán rájöttünk, hogy egymás nélkül nem megy. Újra összejöttünk, de ez a kapcsolat már érett volt és újra nagyon nagy volt a szerelem.
Most ott tartunk, hogy a második kisbabánkat tervezzük, nagyon boldogok vagyunk és néha még eszünkbe jut a múlt, de soha nem emlegetjük a másiknak.
igen voltam. kicsit hasonlóképpen mint az első.
csajom elment bulizni, és matt részegen smárolt egy sráccal...háth nagyon kikészültem, ráadásul éreztem valahol, hogy ez fog történni...:/
msot nemtudom engem mi vezérelt, akkor aztmondtam hogy átkell gondoljam, és kértem pár napot, hogy ne is keressen stb stb...úgyvolt hogy végleg vége, részemről.
haverok, barátaim, nem hagyták annyiban, és elhívtak partyzni ,hogy ne gubbaszak otthon egyedül, probáljam jólérezni magam. piáltunk, minden, és az egyik csajjal a baráti körből bizony elcsattant egy csók, és még jó pár, ahogy emlékszem, de más nemvolt.
nem is bántam, kicsit ugyéreztem, hogy 1:1 :P
bnőm nek is elmondtam. csak pislogott...xD mondom nemagyarázzá b*szod te se vagy különb....
és beláttam hogy semmiben se vagyok nála, több, jobb...
a bizalom már odavan. de szerelmesek vagyunk, és együttmaradunk amíg lehet :)
Ez sok mindentől függ. Fiatalabb koromban nem bocsájtottam volna meg. Most már 2 gyerekkel meggondolnám, hogy szakítsak-e. Elgondolkodnék, hogy miért is tette, hogy esetleg az én hibám is, hogy nem adtam meg neki valamit, amire vágyott.
18 évesen szívbaj nélkül kidobtam volna, ha kiderült volna a pasimról, hogy megcsalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!