Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet e egy ilyen srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet e egy ilyen srácnak barátnője?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok szocializált. olyan bent ülős vagyok. Sokat játszok a gépemen. Gyakorlatilag minden lány undorodik tőlem. Mert csúnya vagyok. És Ha odamegyek valakihez, és megkérdezem hogy " Játszhatok " akkor azt mondják, hogy takarodj innen te nyoorult kocka. Mult héten pedig küldtem egy szerelmes levelet egy lánynek, és rájött az írásból hogy én voltam és mondta hogy takarodjak a közeléből. Mi a véleményetek erről? Lehet e Barátnőm?

2012. máj. 14. 15:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Fake
2012. máj. 14. 15:28
 12/20 anonim ***** válasza:
warrioros kommentnél lebuktál , adom előzőt, fake.
2012. máj. 14. 15:35
 13/20 A kérdező kommentje:
Mi???? A SKYRIMEN játszok és egy Nord warim van. !
2012. máj. 14. 15:37
 14/20 Fuuton ***** válasza:
Kit érdekel?
2012. máj. 14. 18:36
 15/20 anonim válasza:
Egy volt ismerősöm egész érettségiig hasonló cipőben járt. Sokat mondtuk neki, hogy változtasson, és hagyjon fel a gép előtt üléssel. Megfogadta, kigyúrta magát, azóta úgy tudom nem küzd ilyen problémákkal ....
2012. máj. 14. 20:35
 16/20 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem, hogy hány éves vagy. Nos üdv a klubban Nekem sincsenek barátaim, nem ismer senki...

19/F

2012. máj. 15. 10:36
 17/20 A kérdező kommentje:
Amúgy nem olyan rossz. csak fura. Meg lehet szokni.
2012. máj. 15. 19:44
 18/20 ismeretlenXDD válasza:
ha így fojtatod, akkor nem. ha azt mondják, h menj onnan, te csakazért se menj el, mert ha nagyon akarnak, akkor elmennek ők máshova. am ha egyszer az egyik téged cs*sztetőt, elküldöd a francba, akkor tisztelettel fognak rád nézni. am ha meg nem, kezdj el új suliba járni...
2012. máj. 15. 19:55
 19/20 A kérdező kommentje:
értem.
2012. máj. 15. 19:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát, Nekem személy szerint 19 évesen már jó lenne egy barátnő... 15 évesen Én is jól elvoltam, de már alig bírom!:S
2012. máj. 16. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!