Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasijelöltem szerint neki előbb szex kell hogy szerelmes legyen. Nekem viszont előbb kell érezzem hogy szeret és csak utánna jöhet a szex. Mit tegyek?
Kedves Kérdező!
Mi ez? Vegytiszta vonzalom. A faszinak 3 csaja is van, tehát kiválasztották, nem is csak egy. Mindenkinek az kell, ami értékes. Neked is. Az agyad, a tudatalattid ugyanis ezt értékesnek ítélili, és a legtöbb esetben, amit a tudatalattid igaznak fogad el, azt a "tudatos éned" is.
Azontúl egy görény is, mert átbassz* a csajokat. Miért? Mert megteheti, mert van benne valami plusz, vagy mert annyira jó, hogy megteheti. Ez az, ami ilyenkor a felszín alatt lejátszódik. Ezért akarod, de megégeted magad. Legyél okosabb, erősebb, tiszteld magad.
26/F
Ismerkedett más lányokkal is... na bumm... nem volt még köztük semmi, akkor meg??!
Máskor meg az a menő ha valakire hogy tapadnak a nők, komolyan nem értem mi van ma veletek :S
Kedves kérdező!
Sok normális pasi van, akik nem várják el egy lánytól, hogy addig lefeküdjön velük, amíg az úgy nem érzi. Keress egy olyat. És sok férfi képes érzelmeket táplálni a szexet megelőzően is. Az olyanok után, akik csak szex után hiszik azt, hogy szerelmesek, sok nő sír, mert csak addig kellettek az imádott hímnek, amíg az le nem fektette őket. Ja, hogy nem lett szerelmes mert nem volt elég fergeteges a szex? Hát istenem, azért egy jó dugás volt belőle legalább. Nem igaz, uraim? Kit érdekelnek mások érzései, ne vicceljünk már. Az mióta zsarolás ha valaki olyannal szeretne csak szeretkezni aki érzelmeket táplál iránta? Szerencsére nem mindenkinek alacsony az érzelmi intelligencia szintje, úgyhogy hagyjad kérdező, találsz érdemesebb pasijelöltet. Ha csak nem akarod hogy az legyen a következő kérdésed itt, hogy "Mit ronthattam el? Azóta sem hívott..." Aki úgy is van vele, hogy csak szex után lesz szerelmes, az meg legalább az áhított pillanatig belead apait anyait ha kell. Azt össze is szokás keverni azzal, hogy érez valamit. De ők legalább nem jönnek ilyen dumával. Ahhoz hogy szerelmes legyek előbb szex kell=ha nem fekszel le velem várhatod hogy szeresselek. És akkor ez nem zsarolás? (Ha már valaki szóba hozta a "zsarolást")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!