Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt megérzi az ember, ha szerelmes belé valaki?
de nem járunk. akkor hogy mondhatná napi 5*?
Én tudni akarom h szeret-e, mert nagyon úgy érzem, és ha megtudnám h igen, akkor kezdenék vele.
20
így ez már nem egy futó tiniszerelem, legalábbis nem azt érzem. Úgy érzem h nagyon szeret ő is, és tudom h én tehetem őt boldoggá. Persze jó lenne tudni h jó-e a megérzésem, mert nagyon azt érzem.
Lehet végre a szívemre kellene hallgatnom?
Szia
Velem hasonló a helyzet. Van olyan illető az életemben, akit nagyon tudnák szeretni, de nem tartom vele a kapcsolatot, és valószínűleg ő sosem akarna megnyílni előttem. Ezt mindenképpen tiszteletben tartom, mert ismerem őt és tudom, hogy sosem kerülne rossz társaságba, szóval ha tudom, hogy boldog, akkor sokkal nyugodtabban tudom elkezdeni a napjaimat.
Bár én bizonyos (kétoldalú) magánjellegű okok miatt akkor is tartom tőle a távolságot, ha csak nagyon ritkán futok össze vele, de, hogy nálad mi is lenne a helyes, azt csak te tudhatod, hisz senki nem lát bele a fejedbe, és csak te tudhatod mi a jó neked vagy a másiknak.
Amúgy le tudod írni szavakban az érzéseidet? Mit gondolsz az illetőről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!