Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velem beszélni? Miért nem ír?
Sziasztok.
Van 1 lány, tavaly nyáron kezdtünk keverni... Full szerelmes vagyok belé, mostanában újra elkezdtünk beszélgetni...Le is beszéltünk pár napja egy talit, hogy 2 hét mulva összefutunk.. Meg is van a program meg minden... És most 2 napja nem ír vissza, szóltam egyik csaj barátomnak, hogy írjon rá neki visszaír e... Visszaírt neki.. Nem akar velem beszélni vagy mivan? :( Nagyon rosszul érzem magam, nagyon szerelmes vagyok... :(
ÉN:14/F . Ő: 13/L
sajnos ez velem is előfordult, azóta is csak arra tudok gondolni, hogy miért nem ír vissza :(
16/F
ezeket a lányokat nem lehet megérteni, hogy miért nem tudja megírni ha valami nem smakkol neki, és inkább nem ír vissza/letilt
most mondhatnám hogy keress valaki mást, de tudom nagyon jól, hogy ez bizony nem könnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!