Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom egy 17 éves afgán, én pedig 16 éves magyar lány vagyok. Ha ezzel kapcsolatba kérdezek valamit, mért írja mindenki, hogy ez most ugye kamu? Mért lenne az?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, és úgy érzem, ő is engem. A probléma csak az, hogy Németországban él, és ritkán tudunk találkozni, de a nyáron hosszabb időre tudok elmenni, ő pedig jönni... :)
A családom nagyon nem örül a 'kapcsolatnak', én mondom nekik, hogy ő most egyből nem a férjem lesz, és ne aggódjanak, de sehogy se akarják bevenni :/
Veszélyes lehet valóban? :/ Vagy vannak kivételek??? Mert olyan, mintha ő más lenne :) Ismerem a családjával való kapcsolatát... szóval biztos lehetek abba, hogy soha sem menne vissza Afganisztánba. Engem meg pláne nem akar oda elvinni :/ Szóval nem tudom. Az biztos, hogy szeretem. :) De mért furcsálja mindenki? És néznek ránk olyan... másképp?! :/
2012. máj. 9. 14:02
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Hát sajnos a környezetemben is hasonló a helyzet ://
2012. jún. 17. 07:36
12/12 anonim válasza:
nemi betegséget akarsz és verést akkor jó pasit fogtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!