Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A féltékenység egyenlő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A féltékenység egyenlő a szerelemmel?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit nem tudok hova rakni,ha meglátom valami más kannal már féltékeny vagyok,most akkor ez szerelem?Van 1kis múltunk is kimerül egy kis maszatolásba az ágy alatt de semmi több.Próbáltam vele öszejönni,de nem érdeklem,lehet hogy ezért von ennyire,mert olyan plátói a dolog?Nemtudom magamban tisztázni hogy mit érzek,de szívenszúrna már csak a tudat önmagában is ha mondjuk lenne valakije..

2012. máj. 8. 03:42
 1/7 anonim ***** válasza:
nem. az emberek szeretik úgy gondolni, hogy joguk van birtkolni a másikat, és az írásodból az jön le hogy te éppen ez a típus vagy.
2012. máj. 8. 05:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Szép reggelt!

A féltékenység rengeteg dologból adódhat.

Néhány esete:

- félsz, hogy valakit lecsapnak a kezedről, mert nincs önbizalmad

- nem bízol a másik félben, bizalmatlan ember vagy

- irigy vagy mások boldogságára, mert te nem vagy az

- úgy véled, egy ilyen jó nő hogyan lehet egy olyan "lúzer" pasassal (ha mással van és nem veled)

- szerelmes vagy

- birtoklási vágy

Szerelem-e? Egy módon jöhetsz erre rá, ha magadban letisztázod? Gondolkodj el azon, hogy:

- akkor is foglalkozol vele, ha nem pasi van a közelében

- érdekel hol lehet most, mit csinálhat, kivel....?

- máskor is voltál már féltékeny?

- szeretnéd, ha a te párod lenne?

Ha IGEN a válasz a kérdések java részére, akkor azt gyanítom szerelmes vagy. De igazán csak te érezheted.

23/N

2012. máj. 8. 06:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lennék a párod. ha összejöttök, ránéz valakire és te már féltékenységi nagyjelenetet rendezel?
2012. máj. 8. 06:25
 4/7 anonim ***** válasza:
nem a túlzott féltékenység egyenlő az önbizalom hiánnyal és a birtoklási vággyal.van egézséges féltékenység ami kell is,de vannak akik már betegessen féltékenyek.
2012. máj. 8. 09:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Köze nincs hozzá...
2012. máj. 8. 12:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a féltékeny embereket becézik többnyire energiavámpírnak... Legalábbis az olyanokat akik betegesen ragaszkodnak a másik félhez pusztán önös érdekből (khm... szex). Ha te csak annyiban viszonyulsz hozzá hogy a testéért kívánod őt és ki is merül a kapcsolatotok a testi élményekkel, akkor valszeg hamar elhidegül tőled a csaj, hisz minden nő annak örül gondolom a legjobban ha számíthat arra a társától, hogy ápolgatja az ő finom kis lelkecskéjét, bátran megoszthatja vele a gondjait, titkait... stb. Na szóval előbb döntsd el hogy szereted e és ha igen, akkor ezt kell valahogy bizonyítanod neki. De ha nem akar semmit tőled, akkor azt semmiképpen sem erőltessed.

21/F

2012. máj. 8. 14:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja igen, az energiavámpírt csak azért írtam hogy éreztessem veled, a csaj talán úgy érzi teljesen leszívod őt vagy nem is tudom hogy fogalmazzak :D De biztosan sejted mire gondolok.
2012. máj. 8. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!