Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik e még szerelem a kúrópajtik (össze járunk és kielégítjük egymást) után?
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy ha egy csaj hosszú ideje kúrópajtit tart minthogy pasit mert nem akart többet csalódni és hogy így is megkapja azt ami kell neki.
Ezek után szerintetek jogos az hogy abszolút féltékeny vagyok rá és hogy éjjel nappal nem hagy nyugodni a tudat hogy mikor fog megcsalni?
Ugyanis elvagyunk kettecskén de mégis félek.
Nem tudok semmi megnyugtatót mondani. Mivel nem jártok, azt csinál, amit akar, azzal, akivel akar. Persze, lehet hogy érzelmileg kötődik hozzád, de ezt csak ő tudná megmondani.
Mi párommal hasonlóan kezdtük, bár mi nem feküdtünk le eleinte, csak húztam az agyát, játszadoztam vele, mivel kijelentette, hogy neki alkalmi kapcsolat kell, én meg nem adtam könnyen magam. Amíg le nem feküdtünk 3 másik lánnyal járt össze dugni, mint utólag megtudtam. Picit rosszul esett, de végül engem választott anélkül, hogy tepertem volna érte.
Visszatérve: vele egyeztess. Mivel ez az állapot neked nem felel meg, vagy túl tudsz rajta lépni, vagy összejöttök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!