Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kisgyermekes anyuka hol tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyermekes anyuka hol tud ismerkedni?

Figyelt kérdés

Szórakozóhely kilőve, társkereső oldalakat hagyjuk.

Vannak még hasonló emberek akik ezzel küzdenek?

2012. máj. 7. 13:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hát.. sok szerencsét.
2012. jún. 15. 10:29
 22/24 anonim ***** válasza:
Elmondom én a frankot! Soha nem fogja elfogadni igazán egy pasi sem más gyerekét,igy aztán komoly kapcsit ne várj..
2012. jún. 15. 10:42
 23/24 A kérdező kommentje:

Pedig én ismerek ilyet.

Mindkét félnek volt 2 gyereke, és úgy éltek mint egy nagy család.

4 gyerek... és irtó boldogok.

Tény, hogy meg kell találni a megfelelő partnert.

2012. aug. 9. 12:08
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat, bocs ha nem írok újat. A barátaid nem ismernek senkit, akiknek be tudnának mutatni?

De szerintem jobb egy spontán ismerkedés a boltban sorban állásnál, vagy kutyasétáltatás közben, akár a strandon.... a lehetőség mindig adott. Ha tetszik valaki mosolyogj rá, kérdezz bármit (pl mennyi az idő), a többi majd alakul, ha mégsem akkor sem vesztettél semmit. Csak ne tűnj kétségbeesettnek és elkeseredettnek!

2012. aug. 9. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!