Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyermekes anyuka hol tud ismerkedni?
Szórakozóhely kilőve, társkereső oldalakat hagyjuk.
Vannak még hasonló emberek akik ezzel küzdenek?
Nyilván nem csak Te vagy egyedül ebben a helyzetben. Én is ismerek néhány 25-30 éves Nőt aki elvált és egyedül neveli a gyerekét. Ráadásul olyan személyekről van szó, akikról soha nem tudtam volna elképzelni hogy elválnak.
Nem könnyű sem társat találnia, sem eltartania a gyereket. Szülői segítség nélkül szinte lehetetlen is, hisz a két dolog függ egymástól.
Ugyanott, ahol a gyerektelen fiatalok.
Járj olyan helyekre, eseményekre, rendezvényekre, ahol jól érzed magad!
Miért nem játszik a szórakozóhely és a társkereső?
Mert szórakozóhely nem igazán érdekel, kinőttem a discoból. Nem nagyon van olyan hely Pesten ami esetleg ismerkedős pub-os zenés szórakozóhely.
A társkeresőket pedig hagyjuk, azt mindenki tudja, hogy 1000-ből egy ha véletlen összejön.
Az összes többi foglalt, unatkozó, vadászó, vagy depressziós, de az igénytelen sem ritka.
Gyerek 3 éves gyerek mellett elszabadulni pedig igen nehéz, mivel nincs segítségem (szülők)
Éppen ezért kérdeztem a szórakozóhelyre. A szórakozóhely, ugyanis nem csak diszkó lehet. Még olyan is van, ahová a gyereket is viheted magaddal.
Ma este megyek olyan helyre, ami megfelel a "pub-os zenés szórakozóhely"-nek. Nem is Pesten van... hanem Budán. :-)
A társkeresőt pedig nem érdemes elfelejteni. Igaz, hogy kell egy nagy adag szerencse a sikerhez, de néha be jöhet.
Bölcsiben, oviban!
Néhányszor elmentem már a bölcsibe, oviba unkaöcsémért. Húúúú olyan anyukák voltak ott. Legszivesebben óvóbácsinak áltam volna, hogy az anyukákkal dumálhassak.
Ha ugyanabba az oviba hordod gyereked ahova az unokaöcsém jár akkor velem ismerkedhetsz. Én nem apuka vagyok, csak nagybácsi és szingli.
Ne görcsölj rá, idővel meg fogsz ismerkedni valakivel biztosan. :)
Járjatok sokat a játszótérre, csoportokba a kicsivel, ismerkedj anyukákkal is (tudom furán hangzik), alakíts ki egy baráti kört és figyeld meg hogy mindig ajánlgatni fognak Neked valakit az anyukák, ez a kerítő ösztön benne van a nőkben.
"társkeresö meg a szorakozohely a hülye, hogy te ott nem tudod eladni magadat."
Nem akarom eladni magam, csak megtalálni aki számomra fontos lehet, és forditva.
Tárkeresőről pedig mindenki tudja, hogy 1000-ből 1 talál rá a másikra, mert nem más mint egy "vadászmező".
"Húúúú olyan anyukák voltak ott"
Hát épp ez az, a kérdező maximum ezen anyukák körébe tartozhat. "Húúú olyan apukák" szerintem kevesen vannak óvodában, bölcsődében :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!