Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet ismerkedni 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni 30 év körüli nőkkel egy megyeszékhely méretű városban?

Figyelt kérdés
Igazán azt figyeltem meg, hogy az igazán értékes nők ebben a korban már nem járják a szórakozóhelyeket, szépen dolgoznak, élik az életük nap, nap után. A párkereső oldalakra sem iratkoznak fel, mert a tartásuk nem engedi. Szóval hol merre találhatóak ezek a hölgyek, hol érdemes őket keresni?

2012. ápr. 29. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Pedig jobb ha tudod: szórakozóhelyeken, párkereső oldalakon, de ott vannak a boltban, az utcán, könyvtárban és ott sétálnak melletted a zebrán, vagy ülnek a buszon.
2012. ápr. 29. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
nem a megyeszékhely, hanem a farkad méretét írd ki inkább, és akkor megmondom, hogy hol lehet ismerkedni! : )
2012. ápr. 30. 03:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Erdelyben itt vagyok

32 L

2012. ápr. 30. 07:13
 4/7 A kérdező kommentje:
A 2. válaszoló kiválóan szemlélteti, hogy mi az a színvonal, amit el szeretnék kerülni.
2012. ápr. 30. 11:49
 5/7 anonim válasza:
Szia. Ugyan ezen gondolkozom csak forditott helyzetben. :)
2012. ápr. 30. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:

"A párkereső oldalakra sem iratkoznak fel, mert a tartásuk nem engedi."

Kösssz, ezek szerint nincs tartásom... Mondjuk megérte, mert ott találtam meg a párom :D

35/N

2012. máj. 8. 02:03
 7/7 anonim válasza:
Ugyanezt kérdezném csak fordítva.Velem a buszon,vonaton,boltban,könyvtárban a játszótéren mikor a fiammal játszok.Én sem vagyok társkeresőn.És Ti,hol vagytok?Minket kerestek miközben mi Titeket:(
2012. máj. 8. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!