Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkretehetem azzal az életem, ha érzelemmentesen szexelek csajokkal?
Bunkókám,ha elpofázom,hogy nem vagyok kislány,akkor nem vagyok,remélem feldolgozod..
Bunkókám,szerinted az a csaj nem érdeklődne?
Bunkókám,lesz@rom mekkora a notebook-od képernyője...
Bunkókám,ha ilyen pasim lenne,aki ekkora alpári,akkor akkora pofont lekevernék neki,hogy az csak na...
Bunkókám,ha egy éjszakás kalandokat keresnék,akkor se hozzád hasonlót választanék,elvégre a 2 perces meneted során ott lennél velem...
Ha azt mondtam h kislány vagy, akkor az vagy.
Nem vagyok bunkó, csak picit nyers a modorom amit jó lesz állandósítani, bejön a csajoknak ha nem tudtad volna.
Nincs akkora képem mint a ház, képzeld el még a notebookom képernyője is nagyobb anyukám :)
A jövőbeli csaj honnan tudná meg h hány csajjal dugtam? Meg ez nem megcsalás édes.
Bejön ez mindig nyugi :)
Apám, te nem nyers vagy, hanem egy oltári, égedelem nagy gyökér, csak hogy tisztázzuk a különbséget a nyers stílus és a tahóság közt:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!