Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tönkretehetem azzal az életem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkretehetem azzal az életem, ha érzelemmentesen szexelek csajokkal?

Figyelt kérdés

2012. máj. 6. 19:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
*rólunk
2012. máj. 6. 20:11
 22/31 anonim ***** válasza:
Én nem is tudok érzelem mentesen szexelni, csak ha pénzt adok érte! :D
2012. máj. 6. 20:15
 23/31 anonim ***** válasza:
51%

20-as

ilyenek is vagytok :D

2012. máj. 6. 20:15
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Bunkókám,ha elpofázom,hogy nem vagyok kislány,akkor nem vagyok,remélem feldolgozod..

Bunkókám,szerinted az a csaj nem érdeklődne?

Bunkókám,lesz@rom mekkora a notebook-od képernyője...

Bunkókám,ha ilyen pasim lenne,aki ekkora alpári,akkor akkora pofont lekevernék neki,hogy az csak na...

Bunkókám,ha egy éjszakás kalandokat keresnék,akkor se hozzád hasonlót választanék,elvégre a 2 perces meneted során ott lennél velem...

2012. máj. 6. 20:17
 25/31 anonim ***** válasza:
22-es nem ismersz minden embert ha jól sejtem :)
2012. máj. 6. 20:20
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
23-as LOOOOL, na ez szép volt :)
2012. máj. 6. 20:22
 27/31 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2012. máj. 6. 20:23
 28/31 anonim ***** válasza:
25: én magamról beszéltem...
2012. máj. 6. 20:30
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt mondtam h kislány vagy, akkor az vagy.

Nem vagyok bunkó, csak picit nyers a modorom amit jó lesz állandósítani, bejön a csajoknak ha nem tudtad volna.

Nincs akkora képem mint a ház, képzeld el még a notebookom képernyője is nagyobb anyukám :)

A jövőbeli csaj honnan tudná meg h hány csajjal dugtam? Meg ez nem megcsalás édes.

Bejön ez mindig nyugi :)

Apám, te nem nyers vagy, hanem egy oltári, égedelem nagy gyökér, csak hogy tisztázzuk a különbséget a nyers stílus és a tahóság közt:)

2012. máj. 6. 20:33
 30/31 anonim válasza:
100%
Ha felteszed ezt a kérdést akkor saját magad is kételkedsz a dologban. Ha igazán ezt akarnád akkor nem kérdeznéd hanem csinálnád. Amúgy nincs benne semmi rossz ha a csajokat nem hitegeted komoly kapcsolattal. Rib*ncok mindenhol vannak :D
2012. máj. 6. 22:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!