Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hitegetik az emberek azt az embert, akivel már nem akarnak együtt lenni? Miért jó ez?
Figyelt kérdés
Kiderült utólag, hogy pasim randizgatott valakivel, miközben még velem volt, amikor kiderült ez az egész, végül bevallotta, hogy csak nem merte elmondani, hogy már nem akar velem lenni. Ez majdnem egy év után derült ki (közben végig hitegetett)...2 és fél évig voltunk együtt
Azt még talán megértem, hogy oké, nem merte elmondani, mert félt, hogy megbánt, de akkor minek kellett egy éven át azzal jönni, hogy velem akarja leélni az életét, neki nem tetszik senki más nő, ő örökre engem fog szeretni, mellettem akar megöregedni, stb.?
Tudom, gondolom azért, mert én ezt akartam hallani, de egyszerűen nem értem, hogy valaki, hogy képes ilyet tenni.
2012. ápr. 25. 15:38
2/3 anonim válasza:
mert gondolta, ha az a másik nem jön össze, akkor még ott vagy te, kényelemből csinálta Elég tahó pasid volt, és te meg vak (a szerelemtől?), hogy ennyi ideig nem vetted észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!