Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek, ha ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha ilyen helyzetbe kerülnétek?

Figyelt kérdés

Szóval, következő a szituáció: van egy lány, az egyszerűség kedvéért nevezzük A-nak. A egy bombázó, de a jellemét kicsit szokni kell. X randin túl vagytok már, minden jól alakul. Eljött az idő, hogy találkozzatok a családjával is. Ekkor kiderül, hogy van egy ikertestvére, egyszerűség kedvéért B. B kevésbé néz ki jól / nem ad annyira magára, ellenben pár órányi beszélgetés után megszeretitek azért, aki. Kedves, egyszerű, szerény, fényévekkel "tisztább", mint A. Tegyük fel, elsősorban nem a külsőre mentek. A-val már több hete jártok, de ezután folyton B-re gondoltok. És ti sem vagytok közömbösek B számára.

Ebben a helyzetben mit lépnétek?

1.) Szakítanátok A-val és összejönnétek B-vel - de akkor abból családi perpatvar kerekedne és mindenki utálna mindenkit.

2.) Titkos kapcsolat alakulna ki B és köztetek, de előbb-utóbb úgyis lebuknátok.

3.) A-val együtt maradsz, de folyton kínozna a gondolat, hogy ott van B.

4.) Ha pedig mindkettőt elfelejtenéd, az a tipikus "két szék közül a földre" szituáció.

FIGYELEM! Nem történt meg, és velem bizonyára soha nem is fog. Csak éppen ráérek gondolkodni egy kicsit (és nem vagyok fáradt) és felmerült bennem ez a kérdés. Nem tizenéves, buliba járó kisp*cs vagyok, de nem is egy otthonülő, koravén srác.

2012. ápr. 22. 00:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"az ikerpár fiatalabbik tagja"

Nincs több kérdésem.

2012. ápr. 22. 01:49
 12/18 anonim ***** válasza:

ja szexeljetek az mindenképp lényeges!!!

24 L

amúgy elég f*szság ha a B összejönne vweled, a testvérére nézve..ilyet nem tennének meg sokan szerintem, akkor már nem is olyan szerény, v visszahúzódó

2012. ápr. 22. 01:53
 13/18 A kérdező kommentje:
Hmm... De ha A-t meglenne, de nem lenne benne semmi plusz, az valóban csak egy "dugás"-nak számítana, nem pedig szeretkezésnek, akkor azért mégiscsak foglalkoztatna, hogy milyen lehet B-vel, nemde? Tehát kiderül, hogy akivel vagy, azzal rossz a szex. De lehet, hogy a másikkal is. De ha kilépnél belőle, ezt sosem tudnád meg, ráadásul a 4. lehetőség jönne be így. :D
2012. ápr. 22. 01:55
 14/18 A kérdező kommentje:
Wampa: percekről, vagy max fél óráról van szó, nem tudom, mi olyan furcsa ebben.
2012. ápr. 22. 01:56
 15/18 kiflitolvaj ***** válasza:
Próbálj meg összehozni egy hármast, abból baj nem lehet:)
2012. ápr. 22. 01:57
 16/18 A kérdező kommentje:
kiflitolvaj: Magas labda, alig érem (f)el... :) Ha egy ilyet felhoznál A-nak, akkor szinte biztos, hogy ott lenne vége. De B-vel akkor sem jöhetnél össze, mert akkor az 1-es opció jönne be.
2012. ápr. 22. 02:02
 17/18 kiflitolvaj ***** válasza:
A kihívás abban rejlik, hogy elérd azt, hogy A hozza fel B-nek a mesterhármas lehetőségét, aztán együtt próbáljanak rábeszélni téged.
2012. ápr. 22. 02:10
 18/18 anonim ***** válasza:

két testvér nem menne bele szexbe..mit gondolsz?:) tuti nem...én elképzelem h tesóm + én meg még valaki...wáááááááááááá

mondjuk nem elég 1 alkalom szex..mert összelehet valakivel úgy szokni hogy nagyon jó lesz a szex..de mivelhogy nem egy személyre tudsz csak koncentrálni igy más

2012. ápr. 22. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!