Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha ilyen helyzetbe kerülnétek?
Szóval, következő a szituáció: van egy lány, az egyszerűség kedvéért nevezzük A-nak. A egy bombázó, de a jellemét kicsit szokni kell. X randin túl vagytok már, minden jól alakul. Eljött az idő, hogy találkozzatok a családjával is. Ekkor kiderül, hogy van egy ikertestvére, egyszerűség kedvéért B. B kevésbé néz ki jól / nem ad annyira magára, ellenben pár órányi beszélgetés után megszeretitek azért, aki. Kedves, egyszerű, szerény, fényévekkel "tisztább", mint A. Tegyük fel, elsősorban nem a külsőre mentek. A-val már több hete jártok, de ezután folyton B-re gondoltok. És ti sem vagytok közömbösek B számára.
Ebben a helyzetben mit lépnétek?
1.) Szakítanátok A-val és összejönnétek B-vel - de akkor abból családi perpatvar kerekedne és mindenki utálna mindenkit.
2.) Titkos kapcsolat alakulna ki B és köztetek, de előbb-utóbb úgyis lebuknátok.
3.) A-val együtt maradsz, de folyton kínozna a gondolat, hogy ott van B.
4.) Ha pedig mindkettőt elfelejtenéd, az a tipikus "két szék közül a földre" szituáció.
FIGYELEM! Nem történt meg, és velem bizonyára soha nem is fog. Csak éppen ráérek gondolkodni egy kicsit (és nem vagyok fáradt) és felmerült bennem ez a kérdés. Nem tizenéves, buliba járó kisp*cs vagyok, de nem is egy otthonülő, koravén srác.
"az ikerpár fiatalabbik tagja"
Nincs több kérdésem.
ja szexeljetek az mindenképp lényeges!!!
24 L
amúgy elég f*szság ha a B összejönne vweled, a testvérére nézve..ilyet nem tennének meg sokan szerintem, akkor már nem is olyan szerény, v visszahúzódó
két testvér nem menne bele szexbe..mit gondolsz?:) tuti nem...én elképzelem h tesóm + én meg még valaki...wáááááááááááá
mondjuk nem elég 1 alkalom szex..mert összelehet valakivel úgy szokni hogy nagyon jó lesz a szex..de mivelhogy nem egy személyre tudsz csak koncentrálni igy más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!