Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megéri?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri?

Figyelt kérdés
Volt barátommal ( féléve szakitottunk) 3 évig voltunk együtt(kisebb-nagyobb megszakitásokkal), nagyon szerettük egymást, csodálatos volt. Amikor egyetemre mentünk összevesztünk ( az én hibámból, és mert tönkretettem a kapcsolatunkat a folytonos veszekedéseimmel.) eleinte egy városban laktunk majd én hazajöttem, ő összejött egy másik lánnyal. Szeptembertől ismét egy városba fogunk lakni, és én még mindig szeretem őt nagyon, és megváltoztam, és úgy érzem nekem csak ő kell senki más. nagyon szeretem, és tudom hogy még ő is szeret engem. Szerintetek megéri rá várni, és bebizonyitani neki, hogy megváltoztam és menne nekünk vagy hagyjam? egyszerűen nem tudok rajta túllépni, mellette nagyon boldog voltam, most is az vagyok, csak mellette más volt, ami hiányzik nekem. :D

2012. ápr. 21. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
ha van barátnője még mindig és boldog vele, akkor hagyd békén, keress mást
2012. ápr. 21. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
sztem hagyjad 21L
2012. ápr. 21. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
ha rám hallgatsz, ugy teszel ahogy jónak látod :DDD
2012. ápr. 21. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha van egy másik barátnője, akivel boldog, akkor szerintem jobb, ha békén hagyod. A komolyabb változáshoz pedig szerintem több időre van szükség fél évnél, hacsak nem történt az életedben valami radikális változás.

Ha rám hallgatsz, éled az életed, és alakul majd, ahogy alakul. Ha nem hozzá illő a csaj, úgyis szétmennek, addigra te is tudsz talán tartósan változni, úgy esetleg még működhet.

Mondjuk én alapból nem támogatom a kapcsolatok mikrózását.

2012. ápr. 21. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha van most másik barátnő, akkor hagyd. Ha úgy érzed megcsalt a lánnyal -bár nekem nem úgy jött le a kérdésből-, akkor szerintem most is rámehetsz, hátha.
2012. ápr. 21. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!