Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok! Ti hogy szakítanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti hogy szakítanátok 1,5-2 év járás járás után a pasitokkal?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nagyon jól megvagyunk meg minden, sosem veszekszünk...de én már nem érzem azt amit korábban... kiszerettem belőle...nem tudom miért :(

2 éve járunk és nem tudom hogy mondjam el neki...nagyon kedves velem , nagyon szeret....és biztos nagyon ideges lesz ha ezzel jövök neki hogy szakítani akarok...

TUDOM szemét húzás tőlem...de már nem szeretem.... nem fogok úgy élni valakivel hogy nem érzek iránta semmit ...

2012. ápr. 21. 12:47
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

különben csak azt nem értem..hogyha TE jársz valakivel és utána szakítasz vele, akkor az az együtt töltött idő neked is csak hazugság volt? csak azért jártál vele hogy hazudozz neki hogy így szeretlek, úgy szeretlek...jót szexeltünk meg minden de elegem volt és szakítsunk?

Akkor magadnak is hazudtál nem csak neki...vagy nem? mert kb. ezt írod már nem tudom hányadik kommentedben...akkor neked az egész élet és minden emberi kapcsolat egy nagy hazugság? Lehet hogy én vagyok a hülye, de komolyan nem értem a logikádat!...de tessék itt vagyok, gázolj át rajtam nyugodtan...és mondd el hogy miért vagyok ÉN a hülye!

2012. ápr. 21. 17:17
 32/34 A kérdező kommentje:

vagy akkor legalább azt mondd meg hogy mit kéne tennem, hogy kéne tennem hogy jó legyen...ha te ekkora mester vagy ebben, hadd tanuljak tőled...

NA, szerinted mi lenne a helyes...

2012. ápr. 21. 17:21
 33/34 anonim ***** válasza:

hé tényleg nincs semmi ! Nincs veled baj csak ! esküszöm!

legalább te kikérted mások véleményét. van aki még azt sem teszi. nem vagyok mester. na zárjuk le .

minden oké csak én vagy ki a sok szarom miatt szóval ne hari

2012. ápr. 21. 20:18
 34/34 anonim ***** válasza:

szerintem azt próbálta mondani, hogy eléggé lehetetlennek tűnik az, hogy egyik napról a másikra csak úgy kiszeretsz valakiből. ha ez mégis megtörténik akkor az nem szerelem volt, ergo álltattad.

ha valakibe szerelmes vagy akkor az nem múlik el csak úgy. elmúlhat az a kezdeti fellángolás, amikor még minden új volt. az a jó érzés. de attól még csak kell érezned valamit iránta.

akkor nem éreznél, ha okot adna rá. biztos, hogy van valamilyen oka! és mivel már régóta együtt vagytok, ezért tartoztok a másiknak legalább annyival, hogy megpróbáljátok kideríteni ezt az okot és valamilyen megoldást találni rá. például érezheted azt, hogy már nem figyel rád annyira mint régebben, kevesebbet találkoztok, vagy ha találkoztok is, akkor is mindig csak ugyanazt csináljátok, vagy teljesen megváltozott (ez is előfordul!). nem tudom, még sok oka lehet. és ha ezt megbeszélnéd a barátoddal és ő megpróbálna változtatni ezeken, akkor még érdemes lenne még 1x megpróbálni. de ha a barátod nem is próbál tenni valamit az ügy érdekében (amit kétlek, mivel mondtad, hogy mennyire szeret), akkor oké, gondolom vége és megvan az okod.

nem tudom, hogy te mit tennél, ha mondjuk 10 évvel idősebb lennél és házas és már nem lennél szerelmes a férjedbe. akkor is az lenne a megoldásod, hogy azt mondod neki, hogy már nem vagy belé szerelmes és elhagyod, elválsz tőle?

a ma fiatalság tényleg azt hiszi, hogy az a megoldás, hogy szakítanak és továbblépnek. ez az egyszerűbb megoldás. na de miért nem lehet megbeszélni a dolgokat? egyszer régen ti is szerettétek egymást (vagyis szeretted...), vissza kell hozni azokat az időket. csináljátok azt amit régebben, menjetek el egy igazi randira, emlékeztessétek egymást, hogy miért is lettetek szerelmesek.

2012. ápr. 25. 01:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!