Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok! Ti hogy szakítanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti hogy szakítanátok 1,5-2 év járás járás után a pasitokkal?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nagyon jól megvagyunk meg minden, sosem veszekszünk...de én már nem érzem azt amit korábban... kiszerettem belőle...nem tudom miért :(

2 éve járunk és nem tudom hogy mondjam el neki...nagyon kedves velem , nagyon szeret....és biztos nagyon ideges lesz ha ezzel jövök neki hogy szakítani akarok...

TUDOM szemét húzás tőlem...de már nem szeretem.... nem fogok úgy élni valakivel hogy nem érzek iránta semmit ...

2012. ápr. 21. 12:47
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
a másik megoldás, hogy bemutatsz neki egy jó csajt:)
2012. ápr. 21. 13:39
 12/34 A kérdező kommentje:

:)

köszönöm a segítséget mindenkinek!

2012. ápr. 21. 13:40
 13/34 anonim ***** válasza:
Kettőnk között a mérhetetlen különbség, hogy te azért érzed magad szarul mert van valakid aki szeret, én meg azért mer6t nincs senkim aki szeretne. Nagyon rossz lehet neked...
2012. ápr. 21. 13:40
 14/34 anonim ***** válasza:
78%

Érdekes, hogy nem reagál arra amit én írtam. Én csak az igazságot írtam el és néha az igazság fájdalmad dolog.

A mostani női betegség az az hogy a nő szerelemből szerelembe vándorol. Ha jobban belegondolsz már nem vagy szerelmes ebbe a fiúba , de biztos hogy nagyon szereted.

Na akkor szerinted az mi ? A szerelem átalaukul szeretetté, mindenkinél egy idő után. Na és itt rontják el a mai csajok, hogy azt hiszik hogy szerelemből szerelembe kell vándorolniuk , mint egy vándormadárka.

A szerelem phishológiai megfogalmazása pontosan: A szerelem egy psihotikus állapot ami 1-1\5 évig tart.

Te ismét szerelmes akarsz lenni, azt az érzést átélni azt a psihotikus állapotot. Na és ez az amit nem értenek meg a mai nők és sajnálom is őket ezért. Ezek a nők ezért maradnak majd egyedül , mert azt hiszik most jól cselekednek pedig nem csak a másik ellen követik el a bűnt , de még saját maga ellen is a legnagyobbat. Rengeteg ilyen nőt ismerek és már elmúltak 30-35-40 és már kell az ilyen érzelmi uninteliges elhasználódott nő a kutyának.

Jó úton haladsz az érzelmi öngyilkoság felé.

Följössz ilyen fórumokra és itt kéred ki az emberek tanácsát és ráadásul butaságot is teszel, és a buta ötleteid a hazugság és stb.Csak azt tudom mondani hogy akár hány éves akkor is még éretlen vagy egy komoly kapcsolatra és kérlek a férfiak nevében, zárd el magad egy lyukba örökre, hogy ne taposs át többet érző lelkeken.

Te is csak egy önző nő vagy akinek a kis rózsaszín álomvilága a lényeg , meg az izgalom a fiúk iránt.

Szerencsére nem látsz engem hogy én hgy nézek ki stb

csak annyit mondok hogy fiatal28 éves vagyok és az olyan lányokat mint te egyből kiszúrom és nincs is más dolgom mint a holdudvar hatás erejével elcsavarom a kis fejed és egyszeri alkalommal kihasznállak és lelki roncsot csinálok belőled. Az élet vissza ad mindent ne feled .

2012. ápr. 21. 13:47
 15/34 anonim ***** válasza:
De nem is foglalkozok vele old meg !
2012. ápr. 21. 13:59
 16/34 anonim ***** válasza:

Tudod mit szakíts is vele, mert te nem érdemled meg őt.

miért kellene erőltetni azt, ami nem megy? :D

2012. ápr. 21. 14:02
 17/34 A kérdező kommentje:

13:47!

Na mert amit te csinálsz az aztán marha nagy dicsőség! Játszod itt a mártírt , mintha te egy ember mellett akarnál megöregedni és senik sem akarnál megbántani! Holott kiderül hogy te pont abba a kategóriába tartozol amit ki nem állhatok...

"csak annyit mondok hogy fiatal28 éves vagyok és az olyan lányokat mint te egyből kiszúrom és nincs is más dolgom mint a holdudvar hatás erejével elcsavarom a kis fejed és egyszeri alkalommal kihasznállak és lelki roncsot csinálok belőled. " (te írtad)

Az a tipikus szépfiú lehetsz aki belopja magát a szerencsétlen lányok szívébe (művelt-intelligens, jó képű, karizmatikus, vonzó férfi ) és kiderül róla hogy egy önző állat vagy, aki nagyon is tudatában van annak hogy tetszik a csajoknak, és ezt ott használja ki ahol csak tudja...hát már ne is haragudj de szerintem meg pont te vagy az aki sosem leszel boldog ebben az életben!

Majd ha valamikor találsz egy olyan embert akit tényleg szeretsz és az majd jól kihasznál és jót röhög rajtad a markában akkor visszakapod te is ne izgulj, és akkor megtudod hogy milyen, ... lehet hogy inkább meghalsz-sem minthogy tovább élj nélküle....

Szerintem kicsit összekevered a kettőnk helyzetét és a KÜLÖNBSÉGT kettőnk között... -.-" szánalmas vagy

2012. ápr. 21. 14:06
 18/34 anonim ***** válasza:

majd ird meg mit tettél.

Hasonlón estem át, bár ém csupán 1 hónap után 16 évesen. Nem akarlak elkeseriteni, de a következõ 3 hónap vidámság után iszonyuan hiányzott. Békével váltunk el...

17/L

2012. ápr. 21. 14:32
 19/34 anonim ***** válasza:
71%

Tudod, hogy mi itt a probléma ? Az hogy én segíteni próbálok épp neked, csak te nem veszed észre, vagy szándékosan nem veszel róla tudomást. Most nem rólam van szó , hanem rólatok. Te írtál ide, Te kérdezted , hogy mi van ilyenkor nem?! Biztos vagyok abban, hogy megbántottalak, mivel az is volt a célom. És azt is azért tettem, hogy kérésednek eleget tegyek! Ha segítségre vágysz akkor próbáld legalább megérteni amit mondok neked.

Ha annyira azt akarod, hogy vége legyen annak a kapcsolatnak akkor tégy belátásod szerint! Én mondhatok bármit Te meg sem hallod. Akkor miért beszélünk ?

Szarul esik tudom, de mielőtt bármit is teszel gondold át, hogy hogyan teszed. Mi fontosabb az őszinteségnél? És a korrektségnél ? Ráuntál ennyi és Te ezt nem mered felvállalni! Mert félsz hogy még szerencsétlen jön ki jól belőle. És Nem tudom, mi lenne a jobb , ha áltatnálak és azt a tanácsot adnám hogy igen ne válald fel magad és hazudj vagy inkább legyél őszinte.?!

Én olyan vagyok amilyenné az olyan nők tettek mint te. Én már koppantam vagy 100 szor és 1000 szer. Lehet, hogy megnyerő a külsőm , de még az olyan embert is meg tudják bántani. De nem ez a téma most! De tudod mit tegyél azt amit szeretnél!! Engem nem érdekel!!!

2012. ápr. 21. 14:52
 20/34 A kérdező kommentje:
hát ha az előbb is ilyen kommentet írtál volna mint most, akkor nem lenne veled semmi bajom :)
2012. ápr. 21. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!