Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok! Ti hogy szakítanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti hogy szakítanátok 1,5-2 év járás járás után a pasitokkal?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nagyon jól megvagyunk meg minden, sosem veszekszünk...de én már nem érzem azt amit korábban... kiszerettem belőle...nem tudom miért :(

2 éve járunk és nem tudom hogy mondjam el neki...nagyon kedves velem , nagyon szeret....és biztos nagyon ideges lesz ha ezzel jövök neki hogy szakítani akarok...

TUDOM szemét húzás tőlem...de már nem szeretem.... nem fogok úgy élni valakivel hogy nem érzek iránta semmit ...

2012. ápr. 21. 12:47
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
14-es. Ne haragudj, de nem egy 60 éves házaspárról van itt szó, akik akkor is jól megvannak, ha már nincs szerelem. Mellesleg a szerelem tényleg elmúlik, de nagyon nem mindegy, hogy UTÁNA mit érzek a társam iránt. Mert többféle érzelem is van. Van úgy, hogy teljesen elmúlik minden, semmi nem marad, szeretet sem. Aztán van olyan, hogy egyenesen megundorodom tőle, amint elszáll a rózsaszín köd. Van, amikor a szeretet megmarad, de nem vagyok képes rá többé férfiként nézni, olyan lesz mint egy testvér. Az esetek túlnyomó részében ezek az érzések állnak fenn a szerelem elmúlta után. Komolyan azt gondolod, hogy érdemes így együtt maradni valakivel? Meg kell találni azt, aki a szerelmi szakasz után is teljes értékű társunk lehet az életben: akit a lángolás után is kívánok és vonzónak találok és a szeretetem egyre mélyül iránta. Ha pedig ez a 10. ilyen ember lesz az életemben, akkor a 10. A lényeg, hogy megtaláltam és nem olyan mellett kínlódok, akit látni se bírok már.
2012. ápr. 21. 15:34
 22/34 A kérdező kommentje:

15:34-es KÖSZÖNÖM !!! Végre valaki aki megérti az érzéseimet. :)

Nem arról van szó hogy meguntam és eldobom!!!

Mert IGEN nagyon sok olyan csaj van , akik csak kihasználják a srácokat. Hülye plázapi.csa kategóriába tartozó k*vák! Akiket én is utálok és aki egy ilyenhez mer hasonlítani azt ki nem állhatom. Személyem szerint én pont nem ebbe a kategóriába tartozom...nem vagyok egy marha nagy pasifaló....

Baj, hogy még fiatal vagyok és élni szeretnék?

Baj hogy nem kötöm össze az életem az 1. vagy a 2. emberrel aki szembe jön velem az utcán?

Baj, hogy már nem érzek iránta szerelmet.....és mást sem... ?

Szerintem elég egyértelmű hogy van bennem némi lelkiismeret...mivel azt szeretném hogy szegény ne érezze úgy , hogy csak eldobák és kihasználták mint sok pasi akiket kijátszanak ezek a r.ibik akikről az előbb írtam...

Mivel én nem ilyen vagyok ezért vagyok bajban most a szakítással kapcsolatban...mert én egy (ha lehet így fogalmazni) jó emlék akarok neki maradni, aki ha az eszébe jut nem az ötlik be neki hogy "csak kihasznált és eldobott"...

Tudom hogy elmúlik a szerelem, nagyon jól tudom...de mivel én már szeretetet sem érzek iránta és már nem vonzódom hozzá semmilyen értelemben sem...ezért csak arra tudok következtetni hogy nem ő az igazi...

Mert ha ő lenne akkor azok az érzések amiket a 15:34-es írt, az a vonzalom és jól eső érzés amikor mellettem van...stb. azok mind megmaradnának és csak a szerelem múlna el....és ebben az esetben mellette is maradnék...

Ha ezek után bárki azzal mer jönni, hogy csak kihasználom és csak magamat sajnáltatom és magamat akarom fényezni, akkor az ássa már el magát!!!! lécci...

2012. ápr. 21. 15:57
 23/34 anonim ***** válasza:
én is értem a dolgot.. :)
2012. ápr. 21. 16:11
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 21-es.

Látom Te sem érted a lényeget! Pedig szerintem tök egyszerűen írtam le az én véleményem, de lehet hogy tévedtem hogy az egyszerű. Nem azzal van baj, hogy ráunt és, hogy nem szeretik meg stb. Ennél érthetőbben nem tudom leírni. De megpróbálhatom.

Tegyük fel Te meg Én egy pár vagyunk kb 2 éve. Nagy szerelem meg minden.

Én mondom neked, hogy nagyon szeretlek és Te is nekem.

Majd a 2.év 1.napján ráeszmélek, hogy már nem szeretlek és ráduntam. Nem is adtál okot, sőt továbbra is kedves vagy és tündéri meg miegymás.

Kérdem Én, szerelem volt e ez itt 2 éven át akkor vagy egy nagy hazugság?

Ha Te nem adtál arra okot, hogy kiszeressek belőled,sőt, létezik, hogy Én egyszer csak kiszeretek belőled???

Olyan nem létezik! Mert akkor Én végig kapuztam, hogy szeretlek! Az nem volt őszinte!

És Én ezzel mit tettem? Áltattam a másikat! Nem??

És ne mond, hogy ez nem így van mert az hazugság.

Ha én szeretek valakit és ki is mondom neki, felelőségel tartozom érte. Miért felelek ?

Annak a tudatában , ha hazudok tudom hogy az akinek ezeket mondtam fájdalmakat fogok okozni akár egy életre!

Érted már ? Te könnyen dumálsz onnan a túl oldalról hogy hááátt ez semmmi meg 60 év az valami meg tatara stb.

Csak épp a kis kényelmes pozíciót megunod és akkor jön az úthenger és gázollyuknk át mindenen nem számít!

A másik meg a kezdet , hogy mit kamuzzak hogy Én jól jöjjek ki ebből ???? Én kérdem . Miért jó a kamú???

Miért nem nyomod inkább az igazat ??? JA mert az nem megy???De a hazugság és álltatás az megy !!!

Te nő vagy neked mindegy hogy most egy kis hülye gyerek megszívta meg minden. De Te még lovat is adsz alá.

Itt jön a buta női logikád és én innen tudom hogy nő vagy!

A kiscsajt búzdítd hogy ááá semmiség hazudj csak és a csávó meg szívjon egy nagy F...t

Nehogy kiderüljön a férjedről hogy már 2 éve férejár , majd följössz ide és Én majd nyomom a laza sódert hogy áááá semmiség ezt megszívtad ilyen a világ.

Na ezek azok a dolgok amiket nem tanítanak sehol sem, hogy legyél korrekt és őszinte. Tőlem .... akár ki is nyírhatja magát a srác nem az a lényeg! Hanem ez az eszme.

Ha ebből sem érted akkor nem tudok többet tenni ez ügyben.

2012. ápr. 21. 16:45
 25/34 anonim ***** válasza:
szerelem volt, de elmúlt.. ennyi.. mit kell ezen túlbonyolitani?
2012. ápr. 21. 16:46
 26/34 anonim ***** válasza:
67%
anyádat !!
2012. ápr. 21. 16:51
 27/34 anonim ***** válasza:
?? :D
2012. ápr. 21. 16:51
 28/34 anonim ***** válasza:
55%

Amúgy én vagyok a fa sz hogy ebbe a hüly eségbe energiát ölök.

Nem is ti vagytok a hibásak hanem én! Aminek nincs értelme annak nincs értelme ennyi!

2012. ápr. 21. 16:54
 29/34 A kérdező kommentje:

te nem vagy normális.... mondd, értelmezed is akár a többiek, akár az én kommentjeimet, vagy csak elolvasod őket?

Sajnálom hogy veled annyi rossz történt és sokszor csalódtál, de értsd már meg hogy nem minden ember olyan mint azok a csajok... :S

Tényleg vannak akiket csak ez éltet, de hidd el vannak rendesek is...

A sok csalódás miatt már teljesen kifordultál önmagadból...

Miért mindig csak a rosszat keresed/látod mindenkiben??

Kérdem én...minek írok, ha nem veszi figyelembe senki....a betűk ott vannak előtted, csak össze kéne olvasni és értelmezni őket.

Nincsenek hátsó szándékaim, hát nem érted???? :'(

2012. ápr. 21. 17:05
 30/34 anonim ***** válasza:
De értem ! nincs baj !minden oké ! tudom nem nem rosszat akarsz!
2012. ápr. 21. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!