Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar ez engem? Légyszi valaki.
maga a környezet, és a környezethez tartozó élményei barátnőmnek. elmondta nekem, hogy itt meg ott kivel smárolt, meg d*gott mikor együttvoltak, és miket csináltak még...(példát hozok, egy parkban pad, és elmondta hogy egyik exével ezena padon dugtak, a másikon meg "csak" csókolóztak)
nem azzal vna a bajom ,hogy d*gtak extrémebb helyeken, meg stb mert hozzá tartozik egy kapcsolathoz. Én is csináltam már kocsiban, sőt parkaban is meg stb...hanem azzal hogy amikor vele elsétálunk ezek a helyek előtt valahogy én érzem amgam sz*rul...nemtudom miért, és sajnos azt sem tudom, hogy az ő fejében ilyenkor mik mennek végbe, mert azt nemhiszem el, hogy egyetlen kép sem ugrik be neki..:/
bennem van a para, hogy egy iylen mély emlék miatt "hú ezzel a pasival miylen jóvolt, jobb mint vele" és visszamegy a sráchoz vagy valami...
nemtudom lehet hülyeségeken aggódok...de mint mondtam, nekem sz*r érzés mikor pl meglátom azt a padot, amiről mesélt ezt azt...és belegondolok hogy...:/
sajnos nem tudjuk elkerülni ezeket a helyszíneket, mert arra fele van emerre lakik, és mindig el kell haladni előtte. nekem viszont nagyon sz*r érzés.
21/F
Ezért nem kell egy olyan csajjal kezdeni, akinek már "ilyen" múltja van... egy normális lánynál ilyen gondod nem lenne, de azok nyilván nem annyira izgalmasak a mai fiataloknak...
Nekem 10 évvel ezelőtt nem volt ilyen problémám a barátommal, mert nekem ő volt az első, és akkor már nem 15 éves voltam! Sosem kellett ilyen miatt aggódnia, amit most te ide leírtál.
Persze nem azt mondom, hogy szűz lányt keress, de sok mindent elmond a barátnődről az, hogy a kérdésedre ilyen részletekbemenően válaszolt... elég lett volna annyi is, hogy igen, csináltam (esetleg felsorol egy-két helyet). Ennyi, ez intelligencia és érettség kérdése. Persze még nagyon fiatalok vagytok, tedd túl magad rajta, ha akar úgyis elhagy, de ezt nem emiatt fogja tenni. Ha olyan lány, amilyennek leírtad (cicababa), akkor talál újat is magának helyetted, nyilván nem lesz rá szüksége, hogy a régit sírja vissza.
De ne izgulj, ez még nem jelent semmit sem.
ezek a dolgok csak fokozatosan derültek ki.
de még ha tudtam volna is, akkor is összejöttem volna vele szerintem akkor. nagyon szerelmes voltam :)
most is azvagyok, és szeretem meg minden, ccsak egyre jobban zavar ez benne.
nem sírok rívok nemarról van szó, de remélem megkomolyodik kcsiit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!