Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar ez szinte minden lányt?
Figyelt kérdés
Még nem volt párkapcsolatom csak nangyon rövid időre. A gondom az hogy eljutok a lányokkal olyan szintre mindig hogy belémszeressenek de amikor elmondom hogy még nem volt komoly kapcsolatom akkor úgy néznek mint valami kutyára és onnantól visszakerülök barát zónába vagy rosszabb... . Tényleg ennyire gáz a lányok szemében ha még nem volt hosszabb ideig barátnőm 18F 3 hetes volt a max , ott meg az volt a gond h még nem volt .. na szval értitek remélem2012. ápr. 14. 13:55
1/15 anonim válasza:
Nemértem ez miért zavarja őket.....engem nem zavarna sőt....helyes vagy??? <3
2/15 anonim válasza:
engem nem zavarna, attól még lehetsz normális 21L
3/15 anonim válasza:
Ördöginkör egyébként szerintem van olyan lány aki ennek örül nem pedig fordítva
4/15 anonim válasza:
szerintem nem gáz, biztos lesz olyan lány, akinek ez nem gond
5/15 A kérdező kommentje:
akkor lehet h csak én vagyok ilyen szerencsétlen :/ xD
nem tudom miért van ez , pedig elötte ők keresik társoságomat , csak aztán kiderül a dolog , lehet hogy el se kéne mondanom?
2012. ápr. 14. 14:05
6/15 anonim válasza:
lehet hogy azt hiszik hogy azért mert csak szexet akarsz és utána lelépsz.
ezentúl mindig hangsúlyozd ki hogy te komoly kapcsolatot akarsz.
7/15 anonim válasza:
hát én még ilyen lányról nem is hallottam, akit ez zavarna... rossz körökben keresgélsz. ha emiatt utána úgy bánnak veled, mint a kutyával, akkor nem is voltak szerelmesek
8/15 anonim válasza:
Kötve hiszem, hogy az zavarná őket, hogy nem volt hosszú kapcsolatot. Valamit rosszul tálalsz, 18 évesen ebben semmi meglepő vagy rendkívüli sincs. Más lesz a hiba, az ördög a részletekben lakik, ahogy szokás mondani.
9/15 anonim válasza:
Hát igen, 18 évesen még szép, hogy nem volt hosszú, kooly kapcsolatod, hiszen nem is éltél annyit, hogy ez létrejöjjön. :)
A csajoknak inkább mással van bajuk szerintem, mert ez nem indok.
10/15 anonim válasza:
szerintem a többségét nem zavarja. csak nem jo helyen keresed a megfelelő lányt. 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!