Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar ez szinte minden lányt?
Figyelt kérdés
Még nem volt párkapcsolatom csak nangyon rövid időre. A gondom az hogy eljutok a lányokkal olyan szintre mindig hogy belémszeressenek de amikor elmondom hogy még nem volt komoly kapcsolatom akkor úgy néznek mint valami kutyára és onnantól visszakerülök barát zónába vagy rosszabb... . Tényleg ennyire gáz a lányok szemében ha még nem volt hosszabb ideig barátnőm 18F 3 hetes volt a max , ott meg az volt a gond h még nem volt .. na szval értitek remélem2012. ápr. 14. 13:55
11/15 anonim válasza:
Hát akit ez zavar... az szerintem nem szeret igazán téged
12/15 anonim válasza:
Szerintem nem biztos hogy a tény zavarja őket,inkább az hogy ez a kijelentés bizonytalanságot suggal.
De az is lehet hogy az egészet csak beképzeled magadnak és más a gond.
13/15 anonim válasza:
Meg az sem mindegy, hogyan tálalod. Amíg nem kérdezi, Te magadtól ne mondd. Ha rákérdez, akkor Igen, volt már barátnőm, de sajnos nem tartott túl hosszú ideig. Ha megkérdezi mi történt, elmondod és kész, nem kell hozzáfűzni semmit, nem kell magyarázkodni, hogy de igazából én szeretem ám a hosszabb kapcsolatokat, csak eddig kirúgott mindenki.
14/15 anonim válasza:
meg mondom miért zavarja őket. úgy gondolják, ha még nem volt csajod akkor te még szűz vagy. és ők meg egy jót akarnak kufircolni, nem egy kezdővel bénázni.
15/15 anonim válasza:
Szerintem sem ez zavar minden lányt. Inkább más vagy több más gebasz lehet veled, és ez csak az i-re a pont. Vagy csak erre fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!