Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátja de sokszor megcsalta a srác meg egy paraszt es mégis velem de kozbe sokat voltunk egyutt akkor o most mit szeretne? Nem értem a noket
Kedves Kérdező!
Sok oka lehet annak, hogy miért tette azt, amit, de ez számodra már irreleváns. Szerintem ne fuss utána, ne akarj ettől a kapcsolattól semmit. Qrva nehéz, tudom, mert szerelmes vagy, de nincs jövője a dolognak. Azzal, hogy magadat téped szét, elszalasztasz egy következő lehetőséget - egy nőt, aki tényleg megérdemel Téged. Szóval menj el a haverokkal biliárdozni, vagy menj el horgászni, szívjál be és felejtsd el a csajt.
26/F
Szerintem is a leghelyesebb a zűrös kapcsolatokat kerülni.
Vajon miért nem tud szakítani a lány egy link alakkal, ha lehetősége nyílik rá, hogy egy komolyabb kapcsolatot létesítsen? Persze egy hosszú(4éves) kapcsolatot felszámolni nagyon nehéz, akkor is, ha kiderül, hogy a társ hazudozik, és alkalmatlan normális párkapcsolatra.
Azonban egy rossz kapcsolatot úgy kellene felszámolni egyszer és mindenkorra egyértelműen, hogy ne okozzon ezzel kellemetlenséget egy harmadik személynek is, ne sodorjon mást is felesleges bizonytalanságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!