Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác, azonban azt halottam h az anyukájával apám anno megcsalta anyámat! Szerintetek mit tegyek?
mikor elkezdtünk randizgatni ugymond akkor még nem tudtam h mi volt... meg szerintem a sréc se tudja h a szüleink anno kavartak,mert az anyja nem is tudja h a fiának lehet lesz barátnője. mert kérdeztem tőle h mondtott e vmi rólam otthon.és mondta h nem
nem tudom hogyan kéne megkérdeznem apámat is h mi lehet... mneg elég kellemetlen nem? Pedig annyira édes,és aranyos ez a srác. rég éreztem már így vki iránt
Régebben olvastam egy cikket arról hogy valahol Dél-Afrikában volt egy testvérpár akik szüleiknek "hála" nem tudták hogy ők testvérek így aztán össze is házasodtak és született egy gyerekük is (aztán derült ki minden).
Én azt mondom (bár egyenlőre nem valószínű hogy összeházasodtok valaha) hogy inkább kérdezz rá apádnál mintsem idáig jussatok ti is. Hidd el az egyetlen akinek kínosan kell éreznie magát az ő! (de ezek után meg is érdemli)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!