Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Helyes vagyok? Milyen csajokkal kezdjek?
Akár fake, akár nem, annyira veszélyesen azért nem csúnya, csak szvsz hosszabb haj kéne. Meg a füleivel kezdeni valamit, de azt nagyon...
Egy volt évfolyamtársam kendőt hordott fejpántként nonstop, mint kiderült, ős is Dumbó volt :) Iszonyú jól állt neki, és a védjegye lett.
Amúgy ezek tök balf@szok, szerintem sem ronda, elég karakteres feje van, csak a fülei furák, de szerintem hozzá lehetne szokni..
Ja és vicces, hogy a sok hozzászóló közül, talán 1 a csaj.
Jajj, de gonoszok vagytok. Nem tehet róla, hogy ilyen füle van. :(
És ettől eltekintve -már mint a fülétől- nem is csúnya! Csak más frizura kellene. :))
köszi!!
:)
Én helyesnek gondolom magam amúgy.
és Nico Rosbergnek is elálló füle van, mégis sokan tapadnak rá.
Kedves válaszolók, az arcát nem is nézitek, csak a fülét. Szerintem az arcoddal nincs semmi baj, kérdező. És ismerek olyan srácot, meg nagyon nagy orra van és mégis van barátnője, akivel évek óta együtt vannak. Szóval ne aggódj. Lesznek sokan, akik be fognak szólni, ahogy a mellékelt ábra is mutatja, de biztos találsz olyat, aki értelmes.
Azt meg nem tudom, hogy milyen csajoknál próbálkozz, de mondjuk ne a partip_csáknál, hanem a csendesebb, visszafogottab lányoknál. Esetleg kérd meg a barátaidat, hogy mutassák be egy lányismerősüket.
24/l
válaszolók! most komolyan ti tökéletesek vagytok? miért kell őt baszogatni?
van olyan ember aki jóképű de a lelke olyan romlott hogy egy csaj se közeledne felé tehát nem minden a külső :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!