Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Nem régen (kb. 2 hónapja) megismerkedtem egy fiúval neten (20 éves). Azóta beszélgetünk mindennap, de eleinte kamuzott magáról. Kiderült, hogy van barátnője, aki kint él Németországban cserediákként egy éve, de már nem olyan szoros a kapcsolatuk. A pasival találkozgatunk, jó vele együtt lenni, rengeteget beszélgetünk, jól kijövünk egymással. Nekem már 10 hónapja nincs senkim, de nem merem bekockáztatni, hogy ezzel a pasival legyen valami köztünk, ugyanis bepróbálkozott már nálam 1x-2x. Ti mit gondoltok az ilyen helyzetről? Hagyjam az egészet és lépjek tovább vagy maradjak vele? (Nem történt még semmi köztünk, mert nem szeretnék ribanc lenni, aki lenyúlja más pasiját...)2012. ápr. 9. 22:01
1/7 anonim válasza:
ha a barátnője szemszögéből nézed, akkor te leszel a kis ribi aki lenyúlja a pasiját
amúgy meg a fiú sem tűnik túl tisztességesnek, ha hazudozik, eltitkolja, hogy barátnője van
én a helyedben csak akkor jönnék össze vele, ha már szakított a barátnőjével
23l
2/7 anonim válasza:
Plusz te mennyire bízhatnál meg benne, ha a barátnőjét is és téged is becsapott már?
3/7 anonim válasza:
Hát mondd meg neki, h addig nem szeretnél semmit, amíg nem szakít a barátnőjével.
4/7 anonim válasza:
ha már a kapcsolat elején hazudik, akkor sokat ne várj tőle 35 F
5/7 anonim válasza:
ne ilyen ribanc pasikkal gyere össze. ezt tanácsolom.
6/7 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy azt tégy amit akarsz, így is úgy is tanulsz belőle.
7/7 anonim válasza:
Pattintsa le a csaját és CSAK utána kavarjatok szerintem. Mert ha fordított a sorrend akkor ribanc vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!