Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden embernek van egy igazi párja? Létezik örökké tartó szerelem?
Figyelt kérdés
miert van az, hogy egesz eletemben egy lanyra vagytam... meg sosem szerettem ugy senkit, mint ot. az egesz eletemben ra vagytam, es felek h nem leszek eleg jo neki, mert elvegre egy igazi gyonyoru finom hercegno, es barkit megkaphat. letezik orokke tarto szerelem? mas ember is erezhet ilyen szintu vonzodast, szeretetet, igazi szivbol jovo szerelmet? neha ugy erzem kette szakad a szivem ha nem olelhetem, csokolhatom. miota tudom az eszem csak ot akartam.... a szememben a leggyonyorubb lany az egesz vilagon es ezert nagyoon is feltekeny vagyok. nem betegesen, hanem tiszta szivembol szeretem! es tudom, ha nem lessz mindorokke enyem, akkor semmit sem er az eletem, mert o erte elek... mar tudom, hogy csak azert tortentek igy a dolgok h szerethessem es talan mar vartam eleget es nemsokara ujra az enyem lehet! es ha ugylessz sosem engedem el!!! szeretni akarom !!! (egy honap mulva utazok ki hozza kulfoldre, es tiz eve szerelmes vagyok bele)2012. ápr. 16. 07:41
11/15 anonim válasza:
Ugyan már, nincs ilyen!!! Ha nekem nem hiszel, nézz utána, Popper Péter gondolatai között is ez van.
Vagy nézz utána, hogy működik a szerelem biológiai értelemben.
Az a nagy baj, h. sokan hisznek a sírig tartó nagy szerelemben:( Az Igazi, a Nagy Ő létezésében.
Jó párkapcsolat viszont létezik, amikor MINDKETTEN törekszenek egymás megbecsülésére és KÖZÖSEN igyekeznek megoldani a felmerülő gondokat.
12/15 A kérdező kommentje:
2/11 nem egy otthonulo fogszabajzos zsiroshaju nyaladzo vagyok mert a leirasodbol ez jon le. egesz eletemet ugy eltem h amelyik xsajt akartam meg is kaptam annyiszor amennyiszer akartam. Idaig a haverojkal "eltem" ok a csaladom valamilyen szinten tehat egyertelmuwn tudjak hogy eggyik csaj sem erintett meg meg (a szivemet) mint o. Pedig 10eve lattam "jartunk" 12-13 evesen. Persze akkor nem tortent "semmi" azota tavolrol figyelgetem hogy halad az elete es egyertelmuen olyan nove fejlett akire problema nelkul mondim h el iis vennem akar. Nemreg ujra beszelgetunk es a szemelyisege viselkedese gesztusai is arra vallanak h o szamomra a tokeletes no. Koszi a valaszaitok. En tovabbra is hiszek abban h o az en parom.
2012. ápr. 18. 00:49
13/15 anonim válasza:
Igen, egyertelmu h sokat kell mind2 felnek tenni egy jol mukodo kapcsolatert. De hidjetek el nekem, VAN SZERELEM, AMI NEM GYOGYITHATO! Ha valakinek melyen benne van a sziveben valaki, szeretheti orokke! En ugy gondolom, mert igy erzek. Volt mar sok baratnom de egyik kapcsolat sem volt szamomra igazan felejthetetlen. AZ IGAZ SZERELMET AZ EMBER EGYSZER ERZI ELETEBEN ES CSAK RAJTA MULIK, HOGY MIT KEZD VELE. Ha ti mar ereztetek azt ami nem tini szerelem nem fellangolas tartson akar evekig is... ha megereztetek SOHA NE ENGEDJETEK EL!!!!! En ugy gondolom, h az embert parban teremtettek. Minden embernek van egy parja a nagy vilagban, az a valaki akivel igazan boldog elete lehet, de mindenkeppen a leheto legboldogabb. A vilagunkban az elolenyek 40%-anal megfigyelhetjuk az egy eletre szolo par valasztast. Ezek tobsege az allati osztonoknek tudhato be. Az ember mas... az ember kepes orokke szeretni. Az ember kepes megerezni ha kozel van hozza elete szerelme. Bar teny, hogy az emberek kevesebb mint fele sosem talalja meg az "igazit" Vannak akik megprobalnak tullepni es csaladot alapitanak valaki massal, es bar boldogok de fogalmuk sincs arrol, h van a nagy vilagban valaki, aki meg mindig rajuk var. Ez azert van, mert nem mindenki erdemli meg, h kiteljesedjen az elete, es azzal legyen egyutt, akit az eg is neki szant. A mai vilagban a fiatalok eleg surun valtanak part/baratot/partnert. Ezzel nincs kulonosen nagy baj es talan igy nagyobb esely van ratalalni a legmegfelelobb parra. De en akkor is azt mondom, h az esely megvan, es van egy ember, aki rad var! Lehet h 2 tonkrement hazassag utan talalsz ra, de ha nagyon akarod egyszer megkapod. Sugaroznod kell a szivedbol h keresed, Pont ugy amikor egy discoban sugarzod, h dugni akarsz erdekes modon 10 perc alatt megtalalod azt az embert aki erre foghato, csak ebben az esetben mast akarsz, es tudnod-erezned kell ki az aki csak a hetvegere es ki az aki egesz eletedben veled lessz. Soha ne engedjetek el azt akit tiszta szivbol szerettek, mert egy eleten at banni fogjatok es nem csak ti, hanem o sem talal ra elete parjara, hiszen lehet, h te voltal az... A szerelem az ami tobbekkozott megkulomboztet minket embereket a tobbi elolenytol. Ebben van ami igazi lenyunk. VAN, LETEZIK IGAZ OROKKE TARTO SZERELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14/15 anonim válasza:
ÉN ŐSZINTÉN MONDOM,HOGY TELJESEN ÍGY VAGYOK,UGYANÍGY ÉRZEK!:) ÉS IGEN LÉTEZHET!! ÉNIS HISZEK BENNE.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!