Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden embernek van egy igazi párja? Létezik örökké
tartó szerelem?
Figyelt kérdés
miert van az, hogy egesz eletemben egy lanyra vagytam... meg sosem szerettem ugy senkit, mint ot. az egesz eletemben ra vagytam, es felek h nem leszek eleg jo neki, mert elvegre egy igazi gyonyoru finom hercegno, es barkit megkaphat. letezik orokke tarto szerelem? mas ember is erezhet ilyen szintu vonzodast, szeretetet, igazi szivbol jovo szerelmet? neha ugy erzem kette szakad a szivem ha nem olelhetem, csokolhatom. miota tudom az eszem csak ot akartam.... a szememben a leggyonyorubb lany az egesz vilagon es ezert nagyoon is feltekeny vagyok. nem betegesen, hanem tiszta szivembol szeretem! es tudom, ha nem lessz mindorokke enyem, akkor semmit sem er az eletem, mert o erte elek... mar tudom, hogy csak azert tortentek igy a dolgok h szerethessem es talan mar vartam eleget es nemsokara ujra az enyem lehet! es ha ugylessz sosem engedem el!!! szeretni akarom !!! (egy honap mulva utazok ki hozza kulfoldre, es tiz eve szerelmes vagyok bele)
Nem akarlak bántani, de az örökké tartó szerelemnél valószínűbb, hogy tévútra terelted magad. Őszintén javaslom, hogy egyrészt ülj le haverokkal sörözni, beszélgetni, másrészt mozdulj ki, láss világot, láss nőket, beszélgess nőkkel...
2012. ápr. 16. 07:56
3/15 anonim válasza:
Nem olvastam végig a kérdésed, csak a fejlécét, de az a helyzet, hogy ilyen biológiai törvényszerűséget nem fedeztek még fel és hasonló komplex folyamatot még nem tudtak tudományosan megfigyelni és bizonyítani az emberi fajnál.
2012. ápr. 16. 08:11
4/15 anonim válasza:
Szerintem nem csak egy van, hanem több is, akikkel boldogok lehetünk egy életen át. Kérdés, hogy találkozol-e valamelyikőükkel.
A szerelmet meg először definiáljuk, hogy mit is jelent. Maga a kémiai folyamat az agyban, ez a drog, amitől felborul az ember ítélőképessége meg stb bizony egyszer végetér, viszont számomra nem ez a szerelem. Én azt nevezem szerelemnek, hogy van valaki aki nemcsak a párunk, hanem egyben igazi barátunk is, tényleg őszinték lehetünk mellette, egy hullámhosszon vagyunk, mély lelki kapcsolat és erős szexuális vonzalom van köztünk és egyszerűen kellünk egymásnak. Utóbbi változat megfelelő hozzáállással szerintem tarthat "örökké", bár a kezdeti izgalom, rajongás idővel itt is lecseng, de ez nem hiszem, hogy gond lenne. :)
2012. ápr. 16. 09:17
5/15 anonim válasza:
nem, nem
viszont szerencsés aki így érez
2012. ápr. 16. 09:46
6/15 anonim válasza:
Nem létezhez, legfőképpen azért mert senki sem él örökké.
2012. ápr. 16. 10:08
7/15 anonim válasza:
Valamiért, ahogy olvastam ezt a kérdést, felröhögtem közben párszor. Nem miattad. Egyszerűen annyira olyan ez a szitu, hogy csak nevetni tudok rajta... Nem, nincs örök szerelem. Van, aki az élete nagy részében szerelmes és van olyan, aki szinte soha. Kinek mit dob a gép. Az élet egy ilyen játék:) Te most szerelmes vagy, vagy összejön, vagy nem. Én meg nem tudom, hogy mi az a szerelem. Különbözőek vagyunk, különböző élettel, különböző érzelmekkel.
De, hogy a kérdésre válaszoljak:
NINCS minden embernek igazi párja.
NEM létezik örökké tartó szerelem.
2012. ápr. 16. 10:33
8/15 Mooniella válasza:
Szerintem igenis létezik.Aki akkor is kell ha lecsengett a kezdeti izgalom.Aki a másik feled akiben megvannak azok a dolgok ami benned nem és fejlesztheted magad, de emellett rájössz mennyi közös van bennetek és az ö szemébe nézve ismered meg magad.Csak a legtöbben nem vagyunk olyan szerencsések, hogy még ebben az életben találkozzunk vele.Boldog az akinek sikerült.
2012. ápr. 17. 06:42
9/15 anonim válasza:
# 8/8
lehet hogy létezik, csak éppen a föld másik oldalán lakik és az életben nem találkozol vele. ebben az értelemben létezhet, bár ez már részletkérdés
de olyan nem létezik, hogy semmit se kell tenned érte, és jön a szőke herceg, mert megírta a sors. meg jellemfüggő is, ki mire vágyik.
2012. ápr. 17. 07:10
10/15 anonim válasza:
Szerintem akkor se létezik... Nézd, te így gondolod, mi meg máshogyan. Mellesleg nem fog megnyugtatni, ha tudom, hogy a világon valahol van egy másik felem. De közben, soha a büdös életben nem fogom megtalálni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!