Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy belém szeressen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy belém szeressen?

Figyelt kérdés
Szeretek egy fiút egy éve...és nem merek kezdeményezni mert nem tudom, hogy mi lesz belőle...Nagyon szeretem..de hogy induljak neki.? Kérlek segítsetek! 18/L

2012. ápr. 8. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy éve vársz???....Mire?.......Menj oda hozzá és egy pillanat alatt kiderül, hogy mi a helyzet. A fiú mennyi idős?
2012. ápr. 8. 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
én kollégista vagyok de a mikor megyek a vonattal koliba mindig mellé ülök beszélgetek vele stb... szv sztem te is menj oda hozzá és beszélgessetek és légy önmagad :)
2012. ápr. 8. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz, kezdeményezz!
2012. ápr. 8. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A mai fiúk hát nagyon "félénkek", nem képesek leszólítani egy lányt sem. Bezzeg, ha odamegy a lány és kezdeményez fel vannak háborodva, hogy miért a lány megy oda...

Én ajánlom neked hogy eleinte csak szemezz vele és utalgass, ha hülye a srác és nem képes észrevenni és visszaszólni, akkor (szerintem) elég nyámnyila típus lehet. Mint utolsó lehetőség kezdeményezz te! És meglátod mi sül ki :) Remélem jól fog menni ;)

18/F

2012. ápr. 8. 17:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Megpróbálok beszélni vele.:) a fiú 20 éves.
2012. ápr. 8. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!