Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek/hogy h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek/hogy h belém szeressen?

Figyelt kérdés

Hali

15F

Nekem nagyon tetszik 1 lány...velem 1 korú.otársam volt...

Nem rég beszéltem vele erről h tetszik nekem de nem nagyon érdekeltem őt...Azt mondta h barátságon túl nem tud de amikor meg szépeket mondok neki róla stb olyankor meg elérzékenyül mit tegyek h belémszeressen?

2012. márc. 17. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nálam az a helyzet hogy ha első látásra nem nyűgöz le a pasi akkor nem is fog... Nyilván van amikor kialakul mert megismered megkedveled stb. de így erőltetni a dolgokat hogy majd kialakul nálam nem lehet. vagy megfog elsőre van semmi.... meg nem vagy már 10 éves... miért kell elijeszteni egy nőt rögtön azzal hogy áradozol meg tetszik? Hívd el randira és légy titokzatos... ne ajtóstól ronts a házba hogy bejössz nekem! hanem éreztesd vele.
2012. márc. 17. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Van eladó tüzifád?
2012. márc. 17. 18:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Csá Kérsz faszt a szádba?
2012. márc. 17. 18:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Am köszi első válaszoló az őszinte kommentet :)
2012. márc. 17. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!